Reklame:


Plus-Plus Go!

Leder du efter den perfekte julegave til børnene, så far kan få fred til at spille computer eller se film i julen? Så er Plus-Plus klar med en genial løsning.

Plus-Plus GO! (7-12 år) er en ny serie af produkter, der gør det muligt at lege med Plus-Plus på et helt nyt niveau. Med GO! lancerer Plus-Plus et hjul og en bundplade, der er kompatible med alle Plus-Plus-produkter, og som udvider oplevelsen med stabilitet og ikke mindst mobilitet.

Hjulet er designet, så barnet kan bygge i alle retninger. Det er muligt at bruge legetøjet på utallige måder – præcis hvad Plus-Plus er kendt og elsket for. Serien leveres med to racerbiler, et brand- og rednings sæt og et streetrace sæt. Produkterne blev nomineret til årets legetøj i USA. Se dem her!

Fortsætter efter reklameblokken:


Plus-Plus GO!

Der er også nye produkter klar til pigerne! Med den nye Plus-Plus Glitter (5-12 år) får de farver, du vælger, din Plus-Plus-skabelse. Glitter Plus-Plus fås i farverne lilla og lyserød. For første gang har Plus-Plus nu et sæt, hvor du kan lave dine egne smykker fra Plus-Plus. Du kan se dem her!

Plus-Plus er i øvrigt dansk, kommer fra Holbæk, og er en 100% grøn virksomhed. Alt de fremstiller, både produkter og indpakning, laves af genbrugeligt materiale. Genialt!

Plus-Plus Glitter

Mere om de fede Plus-Plus GO! herunder:

Reklame: