Reklame:


Thisted Bryghus

Thisted Bryghus oplever lige nu et stormløb fra kunderne. De vil alle sammen have fat i ”Brygmesterens Limfjordsportere”, der er en boks med fire forskellige udgaver af den legendariske øl.

– Der over 20.000 bokse ude i butikkerne, og flere melder allerede nu udsolgt. Det er vi utroligt glade for og ikke mindst stolte af. Limfjordsporteren er vores signaturøl med over 30 år på bagen, konstaterer Direktør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

”Brygmesterens Limfjordsportere” indeholder det originale udgave af Limfjordsporteren, en fadlagret udgave, en udgave med ekstra lakrids og så en helt ny udgave tilsat Whisky: Fad 49 fra Thy Whisky.

Fortsætter efter reklameblokken:


– Det er vores venner på Gyrup Gård i Nationalpark Thy, der har produceret whiskyen. Limfjordsporteren og deres whisky klæder hinanden utroligt godt, og modtagelsen har været overvældede, slår Aage Svenningsen fast.

Han har nu kigget dybt i bryggeriets tanke, og derfor er der godt nyt til dem, der ikke allerede har sikret sig en boks med ”Brygmesterens Limfjordsportere”.

– Vi har lidt tilbage af den nye Limfjordsporter med Thy Whisky og den tapper vi op, pakke i flere bokse som så rammer markedet i løbet af de kommende par uger, siger Aage Svenningsen.

”Brygmesterens Limfjordsportere” er tiltænkt som en gave til alle fædre på ”Fars Dag”, fredag den 5. juni 2020. Den blev sendt på gaden for en god uges tid siden.

Læs mere her!