Reklame:


gofast elløbehjul

Leder du efter et elløbehjul til en god pris? Så er det nye GX2 fra Gofast.dk lige noget for dig. Vi har testet det.

Du kender helt sikkert til de nye og supersmarte elløbehjul, som du kan leje i de fleste større byer. Men hvorfor leje, når du kan eje dit helt eget og super effektive el løbehjul?

Men det er da stinkende dyrt, tænker du måske? Nope, der må vi skuffe dig med nyheden om, at det ikke behøver at koste hverken 10.000 kr. eller endda 5.000 kr. at blive den lykkelige ejer af et elektrisk løbehjul. Hos firmaet Gofast.dk har de en helt ny model, som de kalder GX2, og den har vi været så heldige at få foræret af dem. Prisen er under 3.000 kr. for et køreklart løbehjul.

Reklame:

Og nej, det er ikke et forvirrende samlesæt, der tager flere dage at få til at virke, som du køber hos Gofast.dk. Det tager overraskende kort tid, før du er kørende. Herunder får du en guide til, hvordan det foregår.

SÅ LET ER DET AT SAMLE ET LØBEHJUL FRA GOFAST.DK

Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Nede i papkassen ligger løbehjulet med noget skum og plastik, som har beskyttet løbehjulet under transporten. Det tager du bare af. Det tager et halvt minut.
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
I kassen er også et lille brev fra Gofast.dk, hvor de fortæller lidt om løbehjulet og muligheden for support. Og så er der en oplader til batteriet og en lille pose med nogle skruer.
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Håndtaget rejses, og du klikker låsen fast og drejer sikkerhedsskiven på plads, så ikke håndtaget klapper sammen under kørsel. Du kan nemt klappe det sammen igen, når du skal have det med i en bil, en bus eller et tog.
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Den øverste del med grebene og displayet sættes fast på håndtaget, og fire skruer monteres med de medfølgende unbraconøgler. Det er super let.
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Så skal du have batteriet ladet op, inden du kan køre din første tur på dit nye elløbehjul.
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Displayet er let at styre. Hold knappen inde for at tænde eller slukke. Klik én gang for at tænde eller slukke for- og baglyset. Klik to gange hurtigt for at skifte mellem lav hastighed (10 km/t) eller høj hastighed (20 km/t).
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Et lille tip: Din kone/kæreste bliver hidsig, hvis du tester løbehjulet indendørs på jeres nye, lyse trægulve. Har vi hørt…
Test af elløbehjul fra Gofast.dk
Det var sådan set det. Nu er junior-reporter Felix Erling klar til at give den gas op og ned ad villavejen – altså når han er fyldt 15 år. Og husk hjelm, knægt!

Elløbehjulet fra Gofast.dk kører 20 km/t og er lovligt at bruge i trafikken i Danmark, men hvordan er det nu lige med færdselsloven?

Reklame:

  • Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene.
  • Løbehjul, der kan køre hurtigere end 20 km/t, er IKKE tilladt i trafikken.
  • Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand.
  • Løbehjulet skal være forsynet med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side.
  • Der må ikke være noget sæde på løbehjulet
  • Løbehjulet skal være CE-godkendt. Det må højst veje 25 kg, være max 2 m langt og 70 cm bredt.

Læs mere om de populære elløbehjul fra Gofast.dk HER!