Reklame:


Der flyder plastik rundt i verdenshavene som aldrig før set. Men med denne maskine ser det ud til, at vi kan reparere lidt af skaden, der er sket. Endda på en sej måde.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at gøre rent efter alt det affald, vi mennesker smider i verdenshavene. Opgaven med at gøre rent kan virke næsten skræmmende umulig.

Men med en maskine som 4Ocean Mobile Skimmer er vi nærmere en løsning på de enorme mængder af plastikaffald, der årligt bliver dumpet i havene. 4Ocean Mobile Skimmer har allerede været i gang og i sit job med at fjerne plastik fra vandet, er det lykkedes af finde plastik, der er er over 50 år gammel.

Reklame:

Det inkluderer fragmenter af plastlightere, tandbørster, vandflasker, babyflasker, mobiltelefoner og plastposer.

Se mere i videoen her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

The @4Ocean mobile skimmer is aiming to help speed up the removal of plastics from the ocean! ??

Et opslag delt af UNILAD Tech (@uniladtech) den

Reklame:

4Ocean Mobile Skimmer har en længde på 6,7 meter og giver mulighed for at samle utrolig meget skrald op på en gang. Det er vist ingen tvivl om, at 4Ocean Mobile Skimmer kan ende med at blive et vigtigt redskab til at gøre rent i verdens oceaner.

Maskinen bliver styret af to personer, og maskinen er indtil nu det mest effektive bud på at få bugt med nogle af de enorme mængder plastik.

Her får du flere forklaringer på, hvad The 4ocean Mobile Skimmer kan præstere: