Reklame:


Er du også træt af kedeligt julepynt på juletræet? Så skal du skynde dig at købe de her monster seje julekugler med gin.

Skal du nyde julen lidt ekstra, så kan du altid gøre det ved hjælp af søde sager og glögg. Men du kan dog også vælge nogle lækre delikatesser, som er endnu mere delikate, når det bliver december.

De her Pickering’s Gin julekugler er både pæne – det kan konen godt li’ – og så er de meget smagfulde. Der er tale om 6 stk. julekugler i brudsikkert glas i forskellige farver. Du kan både nyde smagen af enebær, koriander, kardemomme, kvan, fennikel og citron, når du tager en tår.

Reklame:

Du kan endda genbruge de fine julekugler år efter år ved at hælde ny gin i kuglerne. Den gin, som er i julekuglerne, er baseret på en gammel opskrift, som stadig er god den dag i dag, selvom det faktisk er over 50 år siden, den blev opfundet.

Du skal bare lige huske, at ungerne helst ikke skal i nærheden af dem. Med mindre du altså skynder dig at drikke dem alle sammen og så hælder saftevand i dem i stedet.

Klik her og se mere til de seje gin-kugler

Reklame: