Reklame:


Er du i vildrede over, hvad du skal købe til hende i år? Det kan godt være vanskeligt at finde julegaven til hende. Men langt de fleste kvinder drømmer faktisk om at blive overrasket med noget unikt og særligt. Vi guider dig til, hvordan du kan vælte hende bagover af begejstring og sikre dig en fantastisk juleferie.

Lav en plakat med jeres bedste minder
Hvis budgettet ikke er så højt i jeres familie, når det kommer til julegaver, så kan du med fordel vælge at få designet en personlig plakat til hende. Hos PlakatTrykkeren.dk designer de collageplakater helt efter dine ønsker. Det giver dig derfor mulighed for at samle jeres bedste fotominder sammen på en lækker plakat. De findes i et utal af designs, der passer ind i ethvert hjem. Og hvis hun også er mor til dine børn, så kan du slå to fluer med et smæk og vælge at købe en mor-plakat til hende fra ungerne. Det giver helt sikkert point på bogen. Og selvom du er sent ude, så arbejder PlakatTrykkeren.dk altid med lynhurtigt levering.

Fortsætter efter reklameblokken:


 

Få lavet en ring til hende
Har du været lidt fraværende i løbet af året? Arbejdet for meget, været på for mange herreturer eller været for meget i byen? Så er det måske netop i år, at du skal kompensere ved at købe et smykke til hende. Det kan du let klare ved at gå ned i den lokale smykkebutik. Men når du nu alligevel er ude på at imponere hende, kan du lige så godt vælge at få designet en helt unik ring til hende. Det kræver selvfølgelig lidt mere arbejde fra din side, da du skal i gang med at researche på, hvilke smykker hun egentlig godt kan lide. Du må på jagt i hendes smykkeskrin. Men det betaler sig på den lange bane at imponere hende, for det falder kun godt tilbage på dig. Og måske kan du ende med at få endnu flere herreturer i 2019 med hendes velsignelse 🙂

Bestil en rejse til hende
Vi danskere er et folkefærd, der elsker at rejse og opleve verden. Og vil du overraske hende, så er det oplagt at købe en rejse. Du kan vælge alt fra en weekendtur til Paris eller til et lækkert ophold i Italien. Men er budgettet ikke til så store udskejelser, kan det også anbefales at booke et weekendophold i Malmö, Berlin eller Hamborg. Det er tre storbyer, der alle sammen har rigtigt meget at byde på. Og på den måde kan I bruge noget kvalitetstid sammen. Og derved får du understreget, hvor god en kæreste og mand du i virkeligheden er, fordi du er så betænksom at prioritere at bruge tid sammen med hende.

LÆS OGSÅ: 6 idéer til simple dates, som din kæreste vil elske

Julegaven til hende kan altså sagtens gøres personlig. Vores tre bud giver dig forhåbentlig lidt inspiration. Men du er selvfølgelig også velkommen til at gå all in og nappe alle tre gaver på en gang. Det vil helt sikker overraske hende.

Reklame:

Vi ønsker dig en god jul herfra Mandesiden.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!