Reklame:


Foto taken by: Kiko D’Amato

Reklame:

Nu er verdens fedeste festby blevet kåret. Og det blev ikke København, som mange måske havde håbet på. Men vores hovedstad var med i kapløbet om den prestigefyldte titel. 

Hvis du drømmer om at feste i verdens bedste festby, så skal du ikke drage ret langt sydpå, før du når til destinationen. Det er ikke mere end få måneder siden, at Hamborg løb med prisen som verdens bedste by, når det kom til nattelivet. Årsagen til at Hamborg løb med prisen hang sammen med et prisvenligt niveau, gode transportmuligheder og så ikke mindst nogle imødekommende indbyggere.

Det er Hostelworld.com, der har uddelt prisen. Op imod 4100 mennesker fra 27 forskellige lande har deltaget i undersøgelse, der altså endte ud med en rangliste, hvor København fik en flot anden plads.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Fodboldstjerner skal lære Lisa at jonglere, men se så hvad der sker!

Festbyerne dystede om hvor attraktive aktiviteter byerne kunne tilbyde, hvor venlig lokalbefolkning var, deltagernes personlige oplevelser samt prisen på hvad mad, drikke og underholdning løb op i.

Begrundelsen for at Hamborg løb med sejren lød på, at den folket i Hamborg var enormt imødekommende, hvilket var med til at gøre turisterne trygge ved at opholde sig i nattelivet. Derudover blev det fremhævet at infrastrukturen fungerede upåklageligt i den store millionby.

Hold polterabend i Hamborg
Hamborg er dejligt tæt på, og hvis en af gutter står og skal giftes, så er det da en oplagt destination at tage hen, og nyde de sidste dag som ungkarl.

Der er så stort udbud af både danseklubber og barer. Du kan få det præcis, som du vil have det i nattelivet i Hamborg. Du kan vælge at besøge undergrundsklubben Baalsaal, der er kendt for at spille både house og techno . Men du kan også vælge at drikke cocktails med gutterne på 3Freunde Bar.

Når I så har haft en guddommelig tur, så mangler du som kommende bestman kun at få skrevet en helt uforglemmelig bestman-tale. Der er tilpas sjov, men alligevel ikke støder nogle bedsteforældre under brylluppet.

Kilde: alt.dk