Reklame:

Har du en indre iværksætter gemt i dig? Så bør du måske lytte til en hel ny undersøgelse, der afslører, hvordan du opnår at bliver rig, inden du begynder på dit iværksætter-eventyr.

I en undersøgelse, der har forløbet over fem år har bestsellerforfatteren og finanseksperten Thomas Corley forsøgt at forstå, hvad der adskiller 200 millionærer fra resten af verdens befolkning. Det interessante er, at det der adskiller dem fra andre dybest set handler om deres holdninger til andre mennesker.

Verdens nyrige og mest succesrige mennesker har det tilfælles, at de undgår at bruge tid sammen med pessimister.

Reklame:

Ifølge undersøgelsen er den god nok. Super-succesfulde alfatyper nægter at bruge tid og energi på negative mennesker, der kun kan se verden fra et pessimistisk perspektiv.

I undersøgelsen står der blandt andet at:

1) Self-made millionærer undgår pessimister

Reklame:

2) Self-made millionærer deler deres liv med andre optimister

LÆS OGSÅ: Her er verdens fedeste festby

Bestsellerforfatteren og finanseksperten Thomas Corley har i tillæg til undersøgelsen kigget på, hvordan henholdsvis et pessimistisk og optimistisk livssyn påvirker hjernen i en ny artikel for Business Insider:

Reklame:

“Grunden til at det giver et bedre afkast at forholde sig mentalt positiv er, at det er en præmis for at være vellykket. Når du er positiv, giver du din hjerne mulighed for at fokusere 100 procent på din forretning,” forklarer Corley.

“Forskere har fundet ud af, at hvis du har en pessimistisk livsanskuelse, så lukker du faktisk en tredjedel af din hjerne ned. Din præfrontale cortex virker ikke optimalt. Du kommer uhensigtsmæssigt til at stole på din reptil hjerne og dit limbiske system og din hjernestamme, hvilket er de ældste og mest primitive dele af hjernen. ”


Omvendt kan en positiv holdning til verden fremme økonomisk succes.

“What happens when you have this positive mental outlook, what I found in my research is it toggles on automatically certain success traits you didn’t even know you possessed: persistence, resilience, you have patience, and focus,” forklarer Corley i sin artikel.

Eksperterne har altså talt: Hvis du vil være millionær, så må du også sørge for at forholde dig positiv. Det nytter ikke at miste troen på sig selv. Når du skal sælge dine forretningsidéer, så handler det om at fremstå sikker, og undgå at udstråle nervøsitet. Det kan derfor være en fordel at lære at smide de negative tanker ned i skraldespanden, også selvom du møder bump på vejen imod succes.

Kilde: Maxim