Reklame:
Dometic Cool-Ice isboks

Dometic lancerer en grøn version af den prisbelønnede supereffektive isboks, Dometic Cool-Ice, i et design som fiskere og jægere har ventet længe på.

Fiskeri- og jagtentusiaster har længe været frustrerede over, at det ikke var muligt at få en god, stærk og effektiv køleboks.

At kunne falde i ét med omgivelserne kan være afgørende for en vellykket tur. Den nye grønne Dometic Cool-Ice passer perfekt til omgivelserne.

Reklame:

Dometic Cool-Ice med den nye, mørkegrønne farve kan udstyres med forskelligt tilbehør, heriblandt en holder til fiskestangen. En siddehynde, som er nem at fastgøre og tage af, giver en behagelig siddeplads, når du fisker eller er ude at sejle.

Kurve og skillevægge hjælper med at organisere indholdet, så maddingen kan placeres i én sektion og frokosten i en anden.

Med den tykke skumisolering og en unik labyrinttætning er Dometic Cool-Ice meget effektiv og let, og den kan holde is frossen i flere dage.

Reklame:

Dometic Cool-Ice isboks

Dometic Cool-Ice isbokse er den perfekte køleløsning til enhver lejlighed, hvor der ikke er nem adgang til strøm.

Takket være det rotationsstøbte design er der ingen samlinger, hvor varmen kan komme ind eller kulden kan slippe ud. Cool-Ice isbokse er ekstremt stærke, holdbare og nemme at rengøre. Det robuste design gør dem ideelle til langvarig vejrpåvirkning, især på både.

Reklame:

Dometic Cool-Ice CI 42 isboksen er udstyret med stærke, ergonomiske polyethylenhåndtag, der har integrerede surrepunkter, som kan bruges til at fastgøre isboksen.

Læs mere om boksen her!


Hovedegenskaber:

  • Designet til fiskeri og jagt
  • Meget effektiv isolering, ekstremt lav varmeabsorbering
  • Meget effektiv labyrinttætning
  • Heavy duty-kvalitet
  • Integrerede fastgørelsespunkter
  • Optimeret volumen i forhold til vægt
  • Nem at rengøre

Dometic Cool-Ice isboks