Reklame:


Ulemper ved at være B-menneske

Det er ikke altid så godt at være typen, der ikke kan stå op om morgenen. Se her.

Er du også B-menneske, så er du formentlig heller ikke det blideste lam i morgentimerne, men til gengæld noget af en festabe efter kl. 21.30. Men udover de skrækkelige morgenerne, er der faktisk også nogle bagsider af livet som B-menneske.

Større risiko for sygdom
Undersøgelser viser, at det er sundere at leve som A-menneske end B-menneske. Faktisk har B-mennesker en langt større risiko for at udvikle angst, hjerte-kar-sygdomme og depressioner.

Fortsætter efter reklameblokken:


Mindre i lønposen
B-mennesker tjener generelt set mindre end A-mennesker. Undersøgelser peger på, at de natteglade mennesker får 15 procent mindre i lønposen, når man sammenligner med morgenmenneskerne.

Det kan formentlig forklares med, at A-mennesker døgnrytme er mere synkront med det arbejdsmarked, vi har i Danmark, hvor arbejdstiden typisk hedder 8-16. For sandheden er, at B-mennesker først for alvor peaker senere på dagen, og her har de fri.

Så hvis du gerne vil tjene mere og forebygge nogle specifikke sygdomme, kan det altså give god mening at forsøge at kæmpe imod din nuværende døgnrytme og forene dig lidt bedre med morgenmenneskerne.

Kilde: iForm

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!