Reklame:

I år falder fars dag på tirsdag den 5. juni, så der er lidt tid til at nå at købe den helt rigtige gave. Vi guider dig i artiklen her til, hvad du bør investere i til fars dags gave.

Det hitter stort med oplevelser og personlige gaver i øjeblikket. Gaver skal helst personlige eller byde på en oplevelse i særklasse, og vi giver dig her to bud på, hvordan du løser de kriterier.

For den bilglade far:
Hvis farmand er glad for biler, så bør du helt sikkert købe billetter til årets Auto Show, der ligesom sidste år afholdes i Odense Congress Center. Her har du mulighed for at opleve de mest specielle biler i Danmark samt bunkevise af superbiler. Men ikke nok med det, så vil der også være en pænt stor racerbane, hvor du kan opleve Monster Energys vilde GT-R med 1.200 HK blive fyret af. Der bliver en på opleveren til Auto Show, og det er et perfekt sted at invitere far hen i anledning af fars dag. Enhver farmand med benzin i blodet vil elske en tur til Auto Show.

DU KAN KØBE EN WEEKENDBILLET TIL AUTOSHOW FOR 245 KR.

Et minde for livet:
En anden vej at gå er at købe en af tidens helt store salgs-hit nemlig en instagramplakat eller en navneplakat med familiens bedste minder, som du kan give til far. På den måde kan han i en sentimental stund kigge på væggen og mindes de allerbedste minder fra familiens tid sammen. I kan selvfølgelige også vælge at samle alle fars fiskebilleder eller fodboldbilleder på plakaten, alt efter hvilken interesse han dyrker. Instagramplakaten var i hvert fald et kæmpe hit til mors dag, fortæller de hos PlakatTrykkeren.dk.

DU KAN KØBE EN INSTAGRAM-PLAKAT FRA 349 KR.

Det var vores to bedste bud på, hvordan du får givet far en personlig gave i år.

LÆS OGSÅ: Nye tal advarer imod for meget alkohol: Så lidt bør du drikke