Reklame:


SockiSocki strømper

Skilsmisseprocenten for strømper er uden tvivl større end for os mennesker, selvom den også er rigeligt høj. Men SockiSocki har opfundet et smart system, som holder strømperne sammen i vask.

Du kender det jo nok. Strømperne ligger hulter til bulter, og du aner ikke hvilke, der hører sammen. Det kan du jo løse ved at smide dem alle sammen ud og købe 20 nye par, som er helt ens. Men det kan jo også blive en tand for kedeligt.

Så i stedet kan du købe dine strømper hos SockiSocki, der har fundet på noget helt vildt simpelt og så alligevel helt vildt genialt.

Reklame:

Strømperne har indbygget et lille knap-system, så de aldrig forsvinder fra hinanden – hverken under vask eller tørring. Så når de lægges i vasketøjskurven, dytter du lige knapperne sammen, og så skal du ikke længere bruge tid på at lede efter den rette makker bagefter.

På den måde kan også få fingrene i strømper i et noget sjovere design end de klassiske sorte eller hvide. Der er overraskende mange varianter på shoppen – tjek det selv ud her!

Og det bedste af det hele er faktisk, at priserne er mere end okay. Du kan få stykprisen helt ned i sølle 22 kr. Det er da for vildt!

Reklame:

Se mere hos SockiSocki her!

SockiSocki strømper SockiSocki strømper