Reklame:

Når man vælger at tage det næste skridt i ”voksenlivet”, så følger der mere end bare en underskrift på et huskøb med. Det er nemlig ikke nødvendigvis lige så nemt, som det nogle gange kan virke til. Der er tanker om forsikringer, områder og fremtiden iblandt, når man skal tage så stort et skridt for (måske) første gang.

Køb af bolig

Når du skal købe en bolig, så er der flere ting, som spiller ind. Hvad koster det og hvad har I råd til.

Måske har I drømme, som jeres økonomi ikke kan bære, eller også er I ikke villige til at investere så tungt endnu. Måske er det også fuldstændig modsat.

Reklame:

Alt efter hvor og hvad I går efter, så er det en god idé at få hjælp udefra. Sørg for at I har fundet det helt rigtige. Ikke bare den helt rigtige bolig, men også det helt rigtige område til jer. Det er nemlig desværre ikke muligt at tage drømmeboligen og rykke den hen til drømme lokationen. Forhør jer via boligadvokat Aarhus, eller andre boligadvokater i de områder, som I kigger på. Få hjælp til at kigge på de juridiske ting, og få en fagmand til at vurdere at boligen er, som sælger og ejendomsmægleren har foreskrevet.

Når kontrakten er underskrevet

Når I har sat den sidste krusedulle på kontrakten, så skal I til at have styr på mange af de andre formelle og mindre sjove ting ved jeres nye bolig. Skal der renoveres eller ændres noget for, at det lever helt 100% op til jeres forventninger, eller spiller det hele, som I havde tænkt jer?
Derudover så skal i have styr på jeres forsikringer i tilfælde af, at der skulle opstå nogle problemer, indbrud eller skader ved jeres kommende hjem. Findforsikring kan hjælpe jer med at finde forsikringer lige fra indbo til hus og rejse. Anskaf jer de forsikringer, som passer til jer, og vær ordentligt dækket ind fra starten af.

Derudover så skal I selvfølgelig til at flytte ind og få en hverdag op og køre. Der skal skiftes adresse, oprettes bredbånd og tv-pakker, tilmeldes el og varme og sættes i stand, så det bliver et hjem lige for jer.

Der skal tænkes over lidt flere ting, når man er boligejer, end der skulle dengang man boede til leje, og bare kunne give udlejer et kald ved det mindste lille problem. Er vasken og afløbet stoppet, så er det fremover jer, som skal sørge for at få det fikset og betale for regningerne, som hører med.

Indflytning og det sjove(re)

Når I har overtaget jeres kommende hjem, så skal I til at flytte ind.
Det er nu, det hele bliver lidt sjovere og måske lidt mere håndgribeligt og som vi er vant til fra leje. Der skal indrettes og der skal pakkes ud. Dette er ikke nødvendigvis en post, som er billig heller. Det kræver ofte nye indkøb at få tingene til at passe sammen, hvis vi ønsker at være på plads fra start af.
Hos bomagasinet kan du få hjælp og inspiration til alt fra valg af madras til jeres senge til valg af døre indvendigt og udvendigt.
Det er som regel kun fantasien, som sætter grænser, når der skal leges med indretning.

I har helt sikkert en masse ting, som I bare kan tage med fra jeres tidligere hjem. Det er for mange slet ikke nødvendigt at gå ud og bruge en masse penge bare fordi, at man skal flytte. Du kan tage det, som det kommer, og indret stille og roligt.