Reklame:


Julegave til hende

Det kan være svært at feje benene væk under kvinden i dit liv. For hvad skal man give hende i julegave? De fleste kvinder regner med, at du er tankelæser og via telepatiske evner finder den unikke gave, hun præcis står og mangler. Men…

Selvfølgelig kan du altid spørge ind til, hvad hun ønsker sig, men hvis du drømmer om at overraske hende, hvad skal du så gøre? Du har ikke planer om at fri til hende, men mindre kan bestemt også gøre det. Vi har samlet fem kreative bud på, hvordan du kan feje benene væk under hende med et budget på under 500 kroner.

Den klassiske julegave

Selvom vi er i 2019, kommer du aldrig galt afsted ved at købe den mest klassisk julegave af alle – nemlig undertøj. Det er altid et hit at købe undertøj. De fleste kvinder vil gerne fremstå attraktive overfor deres kærester, så hvis du køber undertøjet til hende, så er I begge to helt sikre på, at hun kommer i undertøj, som I begge sætter pris på.

Fortsætter efter reklameblokken:


Undertøj fås i mange forskellige prislag, og selvom pris og kvalitet indimellem hænger sammen, så kan du sagtens finde et lækkert sæt til under 500 kroner. Husk bare lige ikke at købe i en for stor størrelse…

Den betænksomme julegave

Du kan også vælge at samle de bedste billeder af ungerne eller jeres bedste selfies på en lækker fotocollage. Det bliver ikke mere personligt end at fortælle jeres kærlighedshistorie på en dekorativ fotocollage, som fås i et utal af designs. Både som hjerter, men også strømlinet designs med instagram look.

Du kan få de de helt simple plakatdesigns over de mere kreative fotocollager. Og uanset om du vælger 12 eller 140 billeder, så er der plakatmodeller til præcis dit behov.

Den sjove julegave

Vil du gerne skabe god julestemning, kan du også gå efter at overraske hende med en sjov gave. Du kan altid gå i en Tiger butik eller en Søstrene Grene butik og finde nogle fjollede gaver, der får smilet frem på hendes læber.

Men du kan også invitere hende ud på en oplevelse, hvor I får mulighed for at grine igennem. Det kan være en tur ud for at se standup – og finde den komiker, som hun synes er sjovest?

Den romantiske julegave

Inviter hende på kanelrundfart i København eller en tur i Rundetårn. Det behøver ikke koste en formue at være romantisk. Det koster faktisk kun 25 kroner at besøge Rundetårn. I en tid hvor vi alle har travlt, så viser en undersøgelse faktisk, at det vi føler, vi mangler mest, er tid.

Reklame:

Så hvad er mere romantisk end at give din kæreste din tid. Og oven i købet masser af den. Skriv et sødt brev ved siden af invitationen og forklar, at gaven er en romantisk dag, hvor I hiver stikket ud og går offline for en hel dag.

Du kan også overveje noget helt andet og mere frækt – måske noget som Danmarks frækkeste julekalender? Se den her.

Held og lykke med at finde den helt rigtige julegave til kæresten.