Reklame:
Marabou Popcorn

2020 blev et historisk år for Marabou, hvor brandet for første gang inviterede chokoladeelskere fra hele Norden til at være medskabere af den næste store chokoladesmag.

I konkurrencen fik chokoladefans mulighed for at dele deres drømme om smagskombinationer, og vinderbidragene vil få sin helt egen plads på slikhylderne. Den første vindersmag, Marabou Popcorn, 185 g, vil snart ramme hylderne.

”Vi ønskede at give vores nordiske fans chancen for at lade deres chokolade drømme blive til virkelighed ved at lade dem skabe en chokoladeplade med deres favoritingredienser”, fortæller Trine Jørgensen, Senior Brand Manager, Marabou.

Reklame:

Den nye chokoladeplade er baseret på Marabou mælkechokolade fyldt med popcorn, knust sprødristet majs og et drys salt. Marabou Popcorn er ikke blot en særudgave, men vil indgå i Marabous faste sortiment.

”Det er en drøm for alle chokolade- og snackelskere over hele Norden”, siger Trine Jørgensen.  

Marabou Popcorn

Reklame:

Vinderbidraget blev indsendt af svenske Eva, der bliver krediteret ved at få sit navn trykt på emballagen. Hendes tanker bag vinderbidraget er, at salt og chokolade i kombination fungerer utroligt lækkert og, at der er mangel på chokoladeprodukter med denne kombination på markedet. I sit forslag skrev Eva, at hvis hendes forslag bliver en realitet, vurderer hun, at det vil være den perfekte snack.

”Kombinationen af popcorn, knust sprødristet majs og salt var mildest talt en meget populær kombination i konkurrencen, og mange chokoladeelskere stemte på forslaget. Vi er glade og stolte over, at vi kan lancere den som del af vores faste sortiment i 2021”, fortsætter Trine Jørgensen.

Konkurrencen, der var åben fra 1. januar til 28. februar 2020, førte til mange og meget uventede kombinationsforslag som pistacie/digestive/karamel, pekan/passionsfrugt/kokos og hindbær/banan. Konkurrencen afslørede, at der er mange popkornelskere i landet, men også fans af hindbær, hvid chokolade, karamel, brownie og marshmallows – i mange eksotiske kombinationer. Men ingen af dem kunne udfordre popcorn på førerpladsen og spørgsmålet er nu: Vil den blive Danmarks næste mest efterspurgte chokoladeplade?

Reklame:

Den nye Marabou Popcorn kan købes i butikkerne fra februar 2021.

Reklame-links: