Reklame:


Er du klar til Black Friday?

Efterårets største tilbudsdag er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at slibe sine klør, og gøre sig klar til at gøre årets kup. Hvis du forbereder dig godt, så kan du nemlig spare mange penge ved at gå på Black Friday udsalg.

Hvad er Black Friday

Black Friday stammer fra USA, og har rødder helt tilbage til 60`erne. Det er en årlig event, som ligger dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving. Thanksgiving ligger altid på den fjerde torsdag i november, datoen for Black Friday skifter altså. Det kan diskuteres, hvorfor det kaldet Black Friday, men helt sikkert er det, at butikkerne bliver sorte af mennesker på denne dag.

Black Friday markerer, at juleshopping er i gang, og er startskuddet for decembers lange shoppingfest for mange glade tilbudsjægere. Det er først de seneste år, at Black Friday har slået igennem i Danmark, men da danskerne først fik øjnene op for årets store handelsdag, så har det kun gået en vej. Siden 2015 har Black Friday sat rekord efter rekord, og danskerne kæmper bravt om at få kløerne i de bedste tilbudsvarer.

Fortsætter efter reklameblokken:


Listen af butikker som holder Black Friday, bliver bare længere og længere, og det vrimler simpelthen med gode tilbud denne fredag sidst i november. Det er vist ingen tvivl om, at Black Friday er kommet for at blive også i Danmark.

Online indkøbsfest

For at du skal få mest mulig ud af Black Fridays mange gode tilbud, så kan det være en god ide, at du forbereder dig godt. Det er nemlig ofte et begrænset antal af varer, når det kommer til de helt store tilbud. Sørg derfor for at orientere dig i de forskellige butikker online, sådan at du ved, hvor du skal sidde klar, når fredagen endelig kommer.

I år forventes det, at den store priskrig kommer til at foregå online. Du behøver altså ikke stå flere timer i kø, for at få fingrene i de bedste tilbud. Men du skal være hurtig på tasterne. Et sted hvor du kan spare penge er typisk på elektronik og gadgets, men også tøj og sko vil være betragtelig billigere end normalt denne dag.

Hvis du planlægger at være med til købsfesten online, så kan det være en god ide, at du orienterer dig om præcist, når tilbuddene gælder fra, da nogle butikker starter allerede om torsdagen. På den anden side er der også nogle butikskæder, som først offentliggør sine tilbud ved midnat. Det gælder altså om at være på dupperne, hvis du skal have håb om at få kløerne i de bedste tilbudsvarer.

En kommerciel købsfest

Black Friday har blevet en kommerciel købsfest i løbet af få år, og mange danskere er vilde med konceptet. Men der er også en modreaktion til forbrugsfesten, hvor man prøver at gøre Black Friday om til en “køb intet dag”. Nogle butikker nægter faktisk at være med på festen, og lukker simpelthen butikken denne fredag.

Uanset hvilken holdning man har til Black Friday, så er det ingen tvivl om, at der er penge at spare for dem, som er heldig. For at sørge for, at du er en af de heldige, så gælder det om, at du forbereder dig godt, og går målrettet efter de gode tilbudsvarer.