Reklame:


Danmarks bedste burger

Få år efter åbningen af kæden Rumbles Burgerbar er en af burgerkoncepts burgere nomineret til Danmarks Bedste Burger. Burgeren er udpeget blandt 250 kandidater.

Burgeren med det mundrette navn “Rumble in the Jungle” er blandt finalisterne, når Danmarks Bedste Burger skal kåres i forbindelse med Copenhagen Burger & Beer Festival 2020. Burgerrestauranten Rumbles står bag burgeren, der blev udpeget som en af de ni finalister blandt 250 kandidater.

– Vi er meget overvældede og ekstremt stolte over nomineringen. Der ligger rigtig mange timers arbejde bag udviklingen af vores burgerkoncept og vores burgere. Vi har hele tiden haft ambitioner om at kunne konkurrere med de bedste burgerrestauranter på både pris og kvalitet, og det har vi nu bevist, at vi kan, sigerSøren Larsen, der er direktør og konceptudvikler hos Rumbles Burgerbar.

Fortsætter efter reklameblokken:


Opskriften bag succesburgeren er, ifølge burgerkæden, arbejdet med den simple og samlede smagsoplevelse fra ingredienserne. Burgeren består af en saftig bøf med smeltet cheddarost og bacon i en blød briochebolle kombineret med friskskåret tomat, sprød salat, rødløg, pickles og Rumbles Burgerbars egen særlige ”jungle sauce”.

Danmarks bedste burger

Folkets burger

Rumbles Burgerbar er den ene af kun to burgerrestauranter i hovedstadsområdet, der er nomineret til Danmarks Bedste Burger. Det sker til trods for, at det kun er tre år siden, at Rumbles Burger slog dørene op til et tæt pakket marked af burgerrestauranter i København.

”Rumble in the Jungle” er signaturburgeren hos Rumbles Burgerbar, og burgeren har da også en helt særlig betydning for restauranten. Burgeren er nemlig opkaldt efter den legendariske boksekamp fra 1974 mellem George Foreman og Muhammad Ali, hvor omkring en milliard tv-seere så med. Dengang slog den kun 19-årige Muhammad Ali den seks år ældre verdensmester George Foreman ud i knock out i ottende omgang, og indtog dermed tronen som verdensmester. Det er den mentalitet, som den dag i dag gennemsyrer holdet bag burgeren.

– Historien om Rumble in the Jungle er en fortælling, der inspirerer os meget hos Rumbles. Historien viser, at ingen er uovervindelige, og at det er muligt at besejre de etablerede, sigerSøren Larsen.

Reklame:

Den nye spiller på burgermarkedet har en vision om at sælge gourmetburgere til hverdagspriser i Københavns Sydhavn, Valby, samt i Hillerød og Helsingør. I weekenden 25. – 27. september bliver det afgjort, om Danmarks Bedste Burger er en burger fra Rumbles Burgerbar, når Copenhagen Burger & Beer Festival 2020 løber af stablen.