Reklame:


PUMA Mirage sko

Sportsvirksomheden PUMA har partneret op med den franske DJ og pladeproducer, William Sami Étienne Grigahcine, bedre kendt under sit kunstnernavn, DJ Snake.

DJ Snake, som er kendt for at skubbe grænserne for musik og stil, vil være den globale ambassadør for PUMAs nyeste sneaker franchise, Mirage. Mirage er blevet bragt tilbage fra PUMAs arkiv og shinet op med et nyt perspektiv på streetstyle ved at bruge inspiration fra verdenen af DJ’s og elektronisk dansemusik (EDM).

“Jeg er fan af mode og sneakers kultur, være i stand til at slutte mig til PUMA familien er en exceptionel præstation, og jeg ved at mit skab vil få nogle fede nye tilføjelser” sagde DJ Snake. ”Som et sneakerhead har jeg altid fulgt med i hvad PUMA lancerer og vist nogle af dem i mine videoer og optrædener. Med dette nye partnerskab vil jeg støtte Mirage franchiset ved at tilføje et nyt perspektiv til en af mine yndlingssilhuetter”

Reklame:

’Mirage OG’ blev introduceret første gang for over et halvt århundrede siden, og var oprindeligt lanceret som en letvægts atletiksko og genlanceret som en løbesko i 90’erne.

PUMA Mirage sko

“DJ Snake er en virkelig god tilføjelse til vores PUMA familie, vi er begejsrede for at byde ham velkommen” sagde Heiko Desens, PUMAs globale direktør for design og innovation. ”Da vi besluttede at bringe Mirage tilbage fra arkivet var det vigtigt at vi gav den et friskt perspektiv. At forbinde den til verdens DJ kultur føltes naturligt for ligesom Mirage, opnåede DJ kulturen en bemærkelsesværdig popularitet i 1970’erne. Sneakers og musik har altid været et udtryksmiddel for ungdomskulturen, så hvem bedre til at være ansigt for Mirage end DJ Snake?”

Reklame:

PUMAs Mirage Tech er en del af PUMAs nye voksende udvalg af Futro designs, et mashup af retro sneakeres med futuristisk inspiration. Denne moderniserede stil byder på trippy farver, iøjenfaldende materialer og futuristiske elementer med inspiration fra lysene, energien og atmosfæren ved EDM shows.

PUMA Mirage sko

DJ Snake er en af verdens mest kendte musikalske artister og DJ’s i en generation. Ved at have fået sit internationale gennembrud i 2013 med singlen ”Turn Down for What” er DJ Snake hurtigt blevet en af de top 10 mest streamede musikalske artister nogensinde. Med ikoniske singler som ”Taki Taki” (med Ozuna,

Cardi B, Selena Gomez), ”Lean On” (med Major Lazer, MØ), og ”Let Me Love You” (med Justin Bieber) er DJ Snakes globale påvirkning på moderne musik ubestrideligt. Med en evigt voksende lyst til at skubbe musikkens grænser yderligere kan fans forvente at høre et væld af nye singler i 2021.

Beatet droppede lige og det gjorde Mirage Tech også. Tilgængelig fra 22. februar i PUMA butikker, PUMA.com og udvalgte detailbutikker verden over til 750 DKK. Hold øje med yderligere farvekombinationer og nye Mirage designs som lanceres igennem 2021.