Reklame:


Tab dig med rødvin og bøffer

Martin Nordkvist, der i 2019 vandt Meny og Masterchefs jagt på Danmarks bedste opskrift, er lige nu aktuel med En Slankebog til mænd, der kombinerer vin med vægttab.

Martin Nordkvist er det, man kalder livsnyder, men det liv kan sætte sig på sidebenene, og derfor har han valgt at skrive en bog med en realistisk slankekur til netop de mænd, der kan lide at nyde livet:

”I bogen bliver en type mænd, som mange vil kategorisere som livsnydere, taget seriøst og tilbudt en kostplan, der passer til dem. De bliver ikke påduttet en asketisk diæt, men bliver hjulpet med konkrete, tilfredsstillende retter. Det er nemlig dét, der skal til for at disse mænd kan gennemføre deres vægttab.” fortæller Martin.

Fortsætter efter reklameblokken:


Kuren, man kan finde i bogen, er heller ikke bare grebet ud af den blå luft. Martin er tidligere kostvejleder for Helsekompagniet og er uddannet kok og ernæringskonsulent. Han har dog også trukket på sine egne erfaringer.

”Jeg har selv gennemført et stort vægttab, holdt vægten i 25 år, taget på og nu tabt mig igen. Jeg ved derfor, at jeg har de rigtige redskaber til at få succes med at tabe sig.”

En slankebog til mænd
Det behøver ikke være så kedeligt at tabe sig nogle kilo.

Kan kvinder ikke være med?

Martins slankebog er skrevet til mænd – det indgår ligefrem i titlen, og det er der en helt speciel grund til.

”Damebladene bugner med slankekure, som i sagens natur henvender til kvinder. Men hvad med de overvægtige mænd, som gerne vil tabe sig?” siger Martin, der ikke mener at damebladenes kure har stor succes hos mændene.

”Det handler om, at mænds generelle smag går mere i retning af kød, og for at hjælpe nogen med at tabe sig, må man forstå deres smag og behov. Hvis en kødelskende mand skal tabe sig med en slankekur baseret på grøntsager og skyr, er chancen for succes simpelthen for lille.” siger han og tilføjer, at man som kvinde dog sagtens kan bruge kuren.

Klimakur og kød?

Martin er opmærksom på de nye officielle kostråd, hvor klimavenlig mad er i fokus. Umiddelbart noget der ikke harmonere super godt med en kur, der har fokus på protein. Han mener dog alligevel, at kuren godt kan forsvares fra et klimavenligt perspektiv:

Reklame:

”Alle opskrifter er lavet i en klimavenlig version med lidt mindre kød i. Men man skal huske, at det netop er en kur, som kun skal følges i en periode. Når den periode er ovre, og man har tabt sig, vil man opleve, at man meget nemmere kan beslutte sig for at ændre sine kostvaner.” Fortæller Martin og fortsætter:

”Derudover skal man generelt spise mindre efter kuren, end man gjorde før kuren, og det vil alt andet lige give den enkeltes daglige madforbrug et mindre klimaaftryk. Så kødforbruget i kuren kan ses som en investering i både at opnå et livsforlængende vægttab, rykke nærmere en generel livsstilsændring og med et mindre madforbrug også afsætte et mindre klimaaftryk. Med andre ord: målet helliger midlet i denne sammenhæng.”

Vin – en oase midt i ørkenvandringen

En slankebog til mænd kommer med en indbygget vinabefaling til alle opskrifterne, og det er der en rigtig god grund til:

”Vin er – for vinelskere – noget rigtig dejligt. Og det at give sig selv lov til noget rigtig dejligt, eller syndigt, mens man kæmper sig igennem et hårdt vægttab, gør det hele lidt nemmere. At man kan gå i seng med smagen og følelsen i kroppen fra en dejlig vin, vel at mærke med god samvittighed, betyder meget.” fortæller Martin


Det er dog ikke udelukket, at vinen kan skiftes ud med chokolade eller øl:

”Vinen er – for mig – en oase undervejs i ørkenvandringen. Men hvis man elsker øl eller chokolade, kan man bytte vinen ud med det. Det handler som sagt om at måtte ”synde” lovligt.” siger Martin.

En slankebog til mænd kan købes her: tales.dk/en-slankebog-til-maend_martin-nordkvist_9788793796607

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!