Reklame:


Hoteller med luksusbiler

Hvis du ikke vil nøjes med et lækkert hotelværelse, når du skal på ferie, så er her 5 hoteller, som kan give dig noget særligt med i prisen.

WALDORF ASTORIA HOTELS & RESORTS
Hotelkæden Waldorf Astoria og Aston Martin har indgået et samarbejde, hvor en særlig Driving Experience kan medfølge i hotelprisen. Så vil gæsterne få en Vantage eller DB11 til rådighed, og særligt tilrettelagte ruter i lokalområdet vil være nøjes udvalgt. Så har du penge, kan du lege James Bond hos Waldorf Astoria.

WALDORF ASTORIA HOTELS & RESORTS, VARIOUS LOCATIONS
Waldorf Astoria Hotels & Resorts / Aston Martin

THE DOLDER GRAND, ZURICH
Det her elegante hotel i Schweiz kan inkludere en låneaftale med enten en Ferrari 488 GTB, Porsche 911 Turbo Cabriolet eller Maserati GranCabrio. Hotellet laver også særlige ture til Como-søen, hvor man skal overnatte på de mest luksuriøse steder, du overhovedet kan forestille dig. Og altså har det rigtig sjovt, imens du kører derhen.

Reklame:

THE DOLDER GRAND, ZURICH, SWITZERLAND
Destination Drives

THE RESTORATION, CHARLESTON
Hvis du er mere til klassiske muskelbiler, kan du på The Restauration få en 1966 Ford Mustang Cabriolet, en 1967 Chevy Camaro eller en 1970 Mercedes 280SL Cabriolet med i prisen. De kalder det The Restauration’s Retro Rides Package. Med en af de biler kan du køre rundt i det sydlige USA og nyde de mange seværdigheder.

THE RESTORATION, CHARLESTON
Pinterest / classiccarsnews.info

THE CAVAILERI, ROM
Skal du til Rom, så overvej et besøg ved The Cavaileri, for her kan du få alt fra Aston Martin og Ferrari til Lamborghini og McLaren med i din hotelbooking. Det er da den perfekte måde at nyde Italiens mange flotte steder, caféer og smukke kvinder på.

THE CAVAILERI, ROM
Rome Cavilieri

THE NARE HOTEL, CORNWALL
Er du mere til en rejse til England, så er The Nare Hotel absolut værd at se nærmere på. Det er britisk fra top til tå, og det ligger helt fantastisk ud til havet. Og så kan du vælge at sætte dig til rette i en Morgan 4/4 Roadster og nyde det flotte område i en vaskeægte britisk sportsvogn uden tag.

Reklame:

THE NARE HOTEL, CORNWALL
SLH