Flere og flere danskere er begyndt at bruge Black Friday til at gøre en god handel. Der er rigtig mange gode tilbud derude. Mange venter med at handle forbrugsvarer i måneden op til, for at få del i de mange gode Black Friday-tilbud. Men hvad skal du gå efter? Vi guider dig igennem de oversete tilbud, der gør livet meget sjovere.

Mange handler de kedelige ting til Black Friday. Hårde hvidevarer bliver skiftet ud i rigtig mange hjem i anledning af Black Friday, men faktisk er der mange gode og helt oversete Black Friday tilbud. Vi anbefaler faktisk, at du bruger Black Friday til at forkæle kæresten og dermed i sidste ende også dig selv. For vi ved alle sammen godt, at en glad kæreste er lig med en glad mand.

Reklame:

Overrask kæresten med en gave fra hjertet

Du kunne vælge at være den gode kæreste i anledning af Black Friday og overraske din kæreste med en gave, der kommer direkte fra hjertet. Her er hjertecollager den oplagte gaveidé, hvis du gerne vil overraske hende med en gave, hun slet ikke havde regnet med. Du kan selvfølgelig også gå klassisk til værks med blomster eller undertøj. Men hjertecollagen siger så meget mere end ord.

Et designsmykke til en du holder af

Du kan også overraske kæresten med et smykke fra en af de danske smykkedesignere som Jane Kønig eller Maria Black. De producerer begge to smykker, der er til at betale, men som samtidig er hypermoderne – og en spontan gave fra en af disse smykkedesignere vil gøre dig til årets kæreste.


Oplevelsen for livet

Du kan også gå all in og overraske hende med en oplevelse. Det er selvfølgelig lidt svært at sige på forhånd, hvilke oplevelsesgaver der kommer på tilbud, men du kan jo holde øje og se, om du ikke kan gøre et scoop. Og hvis du sørger for at overraske hende med en rigtig god oplevelse, kan du også lidt lettere snige en billet til Auto show under juletræet til dig selv. Og er du sød ved kæresten, så får du garanteret også grønt lys til at bruge en hel weekend i Odense Congress Center sammen med landets fedeste biler.