Reklame:


Jingle Balls

Drop den ynkelige chokoladekalender – julekalenderen fra Chili Klaus er til rigtige mænd.

Hvis du elsker chili, så skal du glæde dig til den her kalender fra Chili Klaus. Den er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Og så gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften.

Julekalenderen Jingle Balls fra Chili Klaus er selvfølgelig fyldt med glohed og sødstærk chilislik til dig, der er blevet træt af børnenes chokoladekalendere. Gør dig klar til chilistyrke, der får nissernes øjne til at løbe i vand og julemandens skæg til at krølle – denne kalender er kun til den modige mand med hang til fræk chili.

Fortsætter efter reklameblokken:


Men Chili Klaus er også vild med nytårsaften, så chilikalenderen har 25 luger: 1-24 og 31. Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Og hvis du støder på en luge mærket med et dødningehoved, så skal du forberede dig på en chilistorm, som du sjældent har set! Husk at have hvidt brød eller et glas mælk i nærheden, når du går ombord i den luge.

Så led ikke længere, hvis du er på jagt efter en anderledes julekalender, som ungerne helt naturligt vil holde nallerne fra… Chili Klaus Jingle Balls julekalender er den helt rigtige.

KØB KALENDEREN HER!Jingle Balls