Reklame:

Foto: Instagram

Er du også vild med mad? Så har vi fundet den perfekte madguide til restauranter, du skal besøge, inden du stiller træskoene.

1. Le Louis XV-Alain Ducasse (Monaco)

Le Louis XV-Alain Ducasse er en af Monacos toprestauranter. Den kan prale med tre Michelin-stjerner. Du finder restauranten på stueetagen på Hotel de Paris. Du skal forberede dig på guld og glitter, når du besøger Le Louis XV-Alain Ducasse.

Reklame:

Og hvis du kan, skal du bestille bord på den pragtfuldt anlagt terrasse med udsigt over lystbådehavnen og det kongelige palads.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Soon… #LouisXV

Et opslag delt af Antonin Pelloux (@antoninpx) den

2. Mikla (Istanbul)

Mikla har en af de absolut bedste udsigter over Istanbul. Fra tagterrassen på attende etage på hotellet Marmara Pera, kan du få lækker mad og nyde den smukke udsigt. Restauranten er minimalistisk indrettet med hyggelig belysning.

Reklame:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#miklarestaurant #finedining #istanbul #restautant #pera

Et opslag delt af Mikla (@miklarestaurant) den

3. Enigma (Barcelona)

Enigma er alt andet end en konventionel restaurant. På Enigma kommer du på en rejse og besøger alt fra japansk minimalisme til science fiction. På restauranten får du en stor smagsmenu, der byder på inspiration fra hele verden. Maden er inspireret af Japan, Spanien, Korea og Brasilien. Som gæst bevæger du dig igennem syv forskellige spisestuer, der hver har sit eget tema.

Reklame:

4. Ultraviolet by Paul Pairet (Shanghai)

Ultraviolet betragtes som den mest avant-garde restaurantoplevelse i verden. Beliggende i en anonym bunker i udkanten af det centrale Shanghai, kan du opleve kok Paul Pairets fremragende menu. Men ikke kun smagssanserne bliver pirret på en aftens hos Paul Pairets. Video, lyd, skræddersyet belysning og dufte er tilpasset netop dit besøg.

LÆS OGSÅ: Her er verdens mest populære AIRBNB bolig


Inde i restauranten er der kun plads til ti gæster pr. aften, som får lov til at sanse den 20-retters kulinariske oplevelse.

5. Bennelong (Sydney)

Bennelong er beliggende i det berømte Sydney Operahus, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Restauranten på flere etager giver besøgende mulighed for at spise på flere etager under samme besøg. Men hvis du spiser på Bennelong, skal du prøve deres signaturret – en marengsbaseret dessert, der hylder stedets utrolige arkitektur.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Golden hour ✨ #bennelong #bennelongrestaurant #sydney #sydneyoperahouse #sunset

Et opslag delt af Bennelong Restaurant (@bennelong_sydney) den

Reklame-links: