Reklame:


Drømmer du om at kunne holde længere i sengen, så er der hjælp at hente i videnskaben. For flere forskere har undersøgt, hvad der gør dig mere udholdende.

Det behøver måske ikke være så svært at blive mere udholdende i sengen – i hvert fald ikke, hvis man kaster blikket på videnskaben. Flere studier peger på, at der kun skal simple tiltag til, før du bliver en endnu større konge i sengen.

1. Spis ginseng som kosttilskud

Ifølge en sydkoreansk undersøgelse udført i 2013 er Panax ginseng, også kaldet koreansk eller rød ginseng, den perfekte urt, hvis du vil være mere udholdende i sengen.

Fortsætter efter reklameblokken:


“Ginseng er en lovende urteterapi, fordi det hjælper med at fremme afslapning af muskulaturen i penis, øger dopaminniveauer i hjernen,” forklarer Dr. Charles Walker adjunkt i urologi ved Yale University.

2. Spis flavonoid-rige fødevarer

En undersøgelse offentliggjort i The American Journal of Clinical Nutrition har dokumenteret at indtagelsen af flavonoid-rige fødevarer som blåbær, kirsebær, radiser, selleri, citrusfrugter, persille, timian, peber, te og rødvin kan give dig stærkere erektioner.

Undersøgelsen viste tydeligt, at mænd der indtog store mængder af flavonoid-rige fødevarer havde de stærkeste erektioner.

LÆS OGSÅ: Kan du klare en No Nut November?

3. Undgå stress

Stress fører intet godt med sig. Hvis du ender med at stresse alt for meget rundt, kan det lede til uheldige problemer som hjertesygdomme og diabetes.

Men det viser sig også, at der er en klar forbindelse mellem din psykologiske sindstilstand og evnen til at præstere seksuelt. Så hvis du vil præstere bedre i sengen, er løsningen at reducere stress i livet.

Reklame:

Kilde: Maxim