Mandesidens store køberguide

Mandesidens køberguide giver dig overblik over landets sejeste virksomheder, som vi samarbejder med.

Mangler du en gave eller måske en idé til et fedt event, som du skal invitere gutterne med til, så er hjælpen lige her. Her har vi på Mandesiden samlet en lang række firmaer, som alle har det til fælles, at de er godkendt af os. Du finder alt fra plakater og gadgets til taler og trance events. God jagt!


PlakatTrykkeren.dk
Her designes og trykkes moderne collageplakater, som er et lækkert alternativ til fotobøgerne. Du kan bruge de smarte plakater til at mindes særlige oplevelser som polterabend, bryllup, konfirmation, barnedåb eller andre store begivenheder i dit liv.
Besøg PlakatTrykkeren.dk


Boosted.dk
Landets fedeste bilsite for alle med benzin i blodet. Bliv medlem og få masser af unikke guides, læserbiler, test og medlemsfordele. Boosted Magazine er bilmagasinet for rigtige mænd.
Besøg Boosted.dk


Satana.dk
Hos Satana sælges produkter indenfor livsstil, underholdning, til kæledyr og sport. De køber stort ind og er derfor meget billige. Og de er hurtige med leveringen, og så gør de alt for at yde god kundeservice.
Besøg Satana.dk


Auto Show Denmark
Hvis du elsker biler, skal du besøge Auto Show Denmark i Odense Congress Center til august. Her samles alt det fede med fire hjul både indendørs i de store messehaller, men også udendørs er der action fra morgen til aften, når de vildeste biler laver fedt show i den store live arena.
Besøg Auto-show.dk


Danske Taleskrivere
Hos firmaet Danske Taleskrivere hjælper de privatpersoner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner med professionel taleskrivning og korrektur af taler. Så bøvler du for eksempel med talen til dit bryllup, kan du bare ringe til Danske Taleskrivere og få professionel og diskret hjælp med det samme.
Besøg DanskeTaleskrivere.dk


FynBiler
Hos FynBiler er biler er ikke bare et transportmiddel – de er en passion. Manden bag har mere end 15 års teknisk erfaring med moderne biler, og det sikrer, at du kun kan finde top-klargjorte biler af allerhøjeste kvalitet. Så mangler du en brugt bil i topklasse – eller reparation af din bil – så kontakt FynBiler i dag.
Besøg FynBiler.dk


BrygSelv
Skal du en tur ud med gutterne, kollegaerne eller familien – og elsker I øl? Så er BrygSelv et fantastisk koncept, hvor I brygger jeres helt egen øl med vejledning af erfarne brygmestre. Det foregår enten i Odense eller København, og vi har prøvet det og kan absolut anbefale det. Super hyggeligt for alle med hang til øl.
Besøg BrygSelv.dk


ELS Production
Videoproduktion er noget, du godt selv kan rode med derhjemme – men skal det være professionelt, skal du have fat i eksperterne fra ELS Production. Her på Mandesiden.dk samarbejder vi med det fynske firma, og vi kan kun give den vores varmeste anbefalinger. Ring til dem og få en snak om dine næste videoproduktioner.
Besøg ELS-production.com


Vil du med på listen?
Skriv til info@mandesiden.dk for at høre nærmere om muligheden for at komme med i Mandesidens køberguide.

Du kan også benytte formularen herunder:

    Dit navn

    Din mail

    Emne

    Din besked