Weekendaktiviteter med vennerne

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Sidder du og gutterne og laver det samme dag efter dag? Bruger I for meget tid ved X-boksen, og trænger I til at komme ud og få nogle oplevelser sammen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig finde inspiration og konkrete forslag til, hvad du og gutterne kan få tiden til at gå med i weekenden eller på en hvilken som helst anden dag.

Tag på cykeltur

I løbet af de seneste par år er det blevet utroligt populært at tage ud at cykle sammen med vennerne. Det kan både være på mountainbike eller racercykel alt afhængigt af, hvad I er til. Foretrækker I at køre på mountainbike, kan I tage en tur i skoven, hvor der er gode mountainbike-spor, og det vil I formentlig kunne få rigtig mange timer til at gå med. Det er både sjovt og underholdende, samtidig med at I kommer ud i naturen og kan nyde det gode vejr.

Fortsætter efter reklameblokken:


Lyder en tur på racercyklen mere som jer, så kan I planlægge en rute, I kan cykle og på den måde få det meste af dagen til at gå. I kan også tage på ”overlevelsestur”, hvor I for eksempel tager et telt med på turen, så det kan blive en rigtig weekendtur.

Tag på fisketur

Rigtig mange mænd elsker at fiske. Der er noget over stilheden og det afslappende element kombineret med forventningens glæde over måske at fange en stor fisk. Samtidig kan I nyde et par kolde øl, mens I venter på, at noget bider på krogen. Det er samtidig også oplagt, hvis det er godt vejr, så I kan få sol på kroppen.

Der findes mange fiskesøer, hvor I kan tage ud for at fiske, men derudover findes der også mange andre steder, hvor det er tilladt at fiske. Hvis I ikke allerede har fiskegrej, kan det anskaffes billigt.

En tur i byen er et sikkert hit

En tur i byen er altid et sikkert hit. Hvis I er trætte af altid at tage det samme sted hen, så kan I for eksempel tage på en gentlemens club i København, hvor I kan få noget kønt at kigge på. Hvis I omvendt bare foretrækker en stille og rolig aften, kan I også tage på et almindeligt værtshus eller på en af de mange barer, der findes i København.

Bor I langt væk fra København, kan I for eksempel kombinere besøget i hovedstaden med en overnatning på et lækkert hotel, og i løbet af dagtimerne kan I tage ud i byen og kigge på nogle af de mange spændende seværdigheder, eller I kan tage en shoppetur på Strøget.