Dynaudio hos Custom Audio Denmark

De fleste mænd elsker store højttalere – og de fleste kvinder hader dem. Men heldigvis har Custom Audio Denmark en løsning, der tilgodeser både dig og fruen. Hvordan? Højttalerne bygges ind i husets vægge og lofter!

Det er en uendelig kamp mellem kønnene, og emnet har været taget op i Mads & Monopolet et utal af gange. Skal de store højttalere stå fremme i stuen, eller skal de gemmes væk i kælderen – eller endnu værre, sælges?

Hos Custom Audio Denmark har de heldigvis en løsning, som gør begge parter glade. Løsningen hedder et indbygget højttalersystem, hvor det stort set ikke kan ses, at der gemmer sig lyd i verdensklasse ind i hjemmets vægge og/eller lofter.

Reklame:

Alt til den gode lyd

Mandesiden har været på besøg hos Custom Audio Denmark, der ikke kun er eksperter i god lyd til hjemmet, men også til bilen, båden, lastbilen, campingvognen eller hvad du end ønsker at få bedre lyd i.

De har de helt rigtige varer klar til enhver størrelse pengepung. I den billige ende er der små Bluetooth-højttalere til under 1.000 kr., som spiller helt fint i mindre rum eller på stranden til sommer. I den anden ende er der high-end højttalere og forstærkere, som koster mere end en ny familiebil.

Custom Audio har fysiske forretninger i Holbæk og Hillerød, hvor du begge steder kan snuse til den gode lyd. Både til hjemmet, bilen og båden. Du kan få en demonstration af de fleste lydprodukter, inden du bestiller. På den måde er du helt sikker på at få det rigtige stereo-setup med hjem.

“Mulighederne er mange, så kig forbi til en snak om dine idéer og planer – vi har helt sikkert den løsning, du går og drømmer om. Men ellers så bygger vi den!”
Indehaver Mads Elliott Nyegaard


Skulle du være så heldig at have fundet dig en kone, som godt kan lide store højttalere – eller er du single – så har Custom Audio selvfølgelig også masser af store, lækre højttalere i alle tænkelige varianter til dig.

Stort kan det også blive, når vi snakker Smart Home System, hvilket firmaet her også har stor erfaring med. Alt fra lys og gardiner til projektoren i hjemmebiografen og videoovervågningen ved hoveddøren kan styres fra en fjernbetjening. Det er altså cool! Hør mere om mulighederne hos Custom Audio Denmark.

Vil du besøge firmaets butikker? Her er adresserne:

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Du kan også se mere til de mange spændende produkter på hjemmesiden: www.customaudio.dk

Custom Audio Denmark
Sådan ser facaden ud i den nye Holbæk-afdeling.
Custom Audio Denmark
Begge forretninger er fyldt med det bedste inden for stereoprodukter.
Custom Audio Denmark
I Hillerød kan du sidde her og opleve den gode lyd vælte ud af væggen.
Custom Audio Denmark
Her er det i Holbæk, hvor de store højttalere sidder diskret i væggen.
Custom Audio Denmark
Custom Audio i Hillerød. Kig ind og oplev den gode lyd til bilen, hjemmet eller båden.
Custom Audio Denmark
Her ser du et par fotos fra en vandtæt lydinstallation i en motorbåd. Den slags klarer Custom Audio også.
Puff med indbygget subwoofer
Her ser du en specialopgave, som Custom Audio har udført for en kunde. Puff med indbygget subwoofer. Det er sgu smart.