Reklame:


Uheld med værkstedslift

Når du er en nærigrøv med dit grej, så kan du også risikere, at det går rigtig galt. Se bare herunder, hvor skidt det kan gå med værkstedsliften.

Det behøves ikke være mandag, og lærlingen behøves faktisk ikke engang at dumme sig. Det kan virkelig gå galt, hvis liften på værkstedet ikke er i orden.

En værkstedslift er nemlig ikke bare noget, der står bomstille og løfter biler op og ned mellem din mødetid og fyraften. Selvom det måske ikke lige er dét, du tænker mest over.

Reklame:

Service og vedligehold er selvfølgelig indlysende. Men det er faktisk en endnu bedre idé at kigge efter CE-mærket først og fremmest. Det lille mærkat er nemlig din sikkerhed for, at liften i det her tilfælde ikke falder ned i hovedet på dig, når du fikser fire vinterdæk på konens minibil ude på hobbyværkstedet.

Så galt kan det gå:

Reklame:

En CE-mærket lift lever nemlig op til en lang række sikkerhedskrav, som politikerne i EU er blevet enige om for din, min og vores alles sikkerheds skyld. Det er ikke bare smart, det kan – sat lidt på spidsen – faktisk redde dit liv en dag. Eller i bedste fald redde dig fra en grum hovedpine.

Men her stopper din sikkerhed ikke. For selv forhandleren af CE-mærkede produkter har noget at leve op til. Med en CE-mærket garagelift fra Cartools.dk er du ‘home safe’ på en række punkter. Ikke bare fra producenten, men også forhandleren. Forhandlere af CE-mærkede produkter skal nemlig kunne stå inde for, at deres produkter lever op til CE-mærkningens standard. Og det kan Cartools.dkJa, for ellers måtte de faktisk slet ikke sælge dig en ny værkstedslift.

Hvilket er ret fedt at have i baghovedet, hvis du som mekaniker møder ind mandag morgen og bare ved, at lærlingen vil dumme sig i løbet af ugen. Måske i løbet af dagen, hvis I er virkelig uheldige, at fummelfingeren er helt ny i job.

Lifte fra Cartools
Der er masser af muligheder for lifte i høj kvalitet hos Cartools.dk

Prøv at fortælle det til mester, næste gang jeres oldsag af en lift brokker sig. Den er sikkert fin nok, har duet i 50 år, og I kan da også bare selv lige fikse den, siger mester. Men har I gjort jer selv den tjeneste at kigge efter CE-mærket? Og har I egentlig så godt styr på vedligeholdelsen, som I tror?

Liftene fra Cartools.dk fås både som sakse, én- og firesøjlet, så der er noget for enhver smag.

Behøver ikke være dyrt

Uanset hvad, er det dumt ikke i det mindste at overveje sikkerheden. Uanset hvilken autolift, der passer til lige dit behov. Om du så er hobbymekaniker med egen biks eller måned efter måned hiver lønsedlen op ad mesters lommer.

Og så behøves det faktisk ikke være vanvittigt dyrt at handle kram, der rent faktisk dur, og som bliver ved med at gøre det.

Kort sagt. Er det en ny lift, du mangler, er det Cartools.dk, du skal forbi i første omgang. Alt andet vil være dumt. Og sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, hvis (når) lærlingen gør noget dumt.

Se f.eks. herunder, hvor galt det kan gå, når kvaliteten halter: