Reklame:


Det lyder måske ikke som det mest komplicerede i verden, men går du bare en smule mere op i, om din bil kan andet end at fragte dig fra A til B, kan jagten på drømmebilen faktisk blive lidt besværlig.

For skal den have læder? Eller kan du nøjes med dellæder? Med eller uden soltag? Den lille eller helt store lyspakke? Ja, valgene er mange. Så hvorfor ikke lade de professionelle tage sig af det?

Kredser dine drømme om Audis fire ringe, er der endda dem, der har gjort det ekstra nemt for dig. Altså som i alt er inkluderet i en trin-for trin-guide. Lige fra betaling til toldsyn og levering af den Audi, du længe har drømt om – og som typisk højst er fire år gammel og ikke har mere end 100.000 kilometer på speedometeret. Inden du overhovedet ser bilen, gennemgår den et 170-punkts kvalitetstjek hos KVD, der sikrer, at du får en bil, hvor det hele bare spiller fra første meter, når vi snakker brugt Audi.

Reklame:

Navnet på firmaet, du skal have fat i, er Audier.dk.

Brugt Audi hos Audier.dk

Store besparelser ved køb af Audi

Reklame:

I øjeblikket er der store besparelser at hente på din næste Audi ved at handle på det svenske auktionsmarked. Den svenske kronekurs er nemlig attraktivt lav i forhold til den danske krone. Og det er præcis, hvad Audier.dk har specialiseret sig i at gøre brug af.

Det betyder, at du bliver lækkert kørende i din nye Audi på nogle af markedets billigste leasingaftaler. Du deler registreringsafgiften ud i mindre stykker, så skattefar ikke tager hele beløbet ud af dine lommer på én gang. Og så kan du jo gøre op med dig selv, om det skal være samme bil eller en nyere model bagefter. Uanset hvad du vælger, er det super nemt for dig.

Audier.dk

Hvilken brugt Audi drømmer du om?

Skal det være limousine-fornemmelser? Eller går du efter quattro-trækket, der får din Audi sikkert ud af svingene – hver gang? Det er op til dig. Det er faktisk lige som din fødselsdag, hvor du laver en ønskeliste. Her indgiver du bare ønsket om din drømme-Audi med et par klik, og så læner du dig tilbage og lader de professionelle klare resten.

Din kommende Audi kan tilmed leveres af en chauffør – endda top klargjort både ude og inde. Du skal bare melde dig ind i Rings VIP-klubben. Som medlem af Rings VIP kan du – som noget helt nyt i Danmark – få leveret din drømme Audi med chauffør, hvor de ruller den røde løber ud og popper champagnen til en skål og stort tillykke, lige præcis hvor du ønsker det – uanset om det er på arbejdet, i fritidsklubben eller til netværksmødet.

Den eksklusive klub kan endda sørge for at få leveret bilen med din helt egen ønske-nummerplade. Hvis du nu lige har den geniale kombination af bogstaver og tal i hovedet. Naturligvis mens du er i tryg forvisning om, at bilen er driftssikker i hele perioden. Så bliver det ikke mere mageligt at være bilejer, vel?

Du finder Audier.dk her:
Website: www.audier.dk
Facebook: www.facebook.com/audier.dk
Instagram: www.instagram.com/audier.dk