Reklame:


Moderigtige farver

Som enhver anden selvstændig og velklædt mand ønsker du formentlig at skille dig ud fra mængden. Dét kan lade sig gøre med tøj med masser af farver og sjove motiver.

Der findes kun én som dig, hvorfor du skal have lov at klæde dig nøjagtigt, som du ønsker. Du skal i den anledning ikke være bange for at lege med forskellige farvekombinationer. Farverigt modetøj er med til at sætte kulør på hverdagen, hvorfor man ikke skal være rad for at købe tøj i andre farver end de klassiske bestående af sort, hvid og grå.

Savner du en mere farverig og sprudlende garderobe? I så fald har du valgt rigtigt ved at besøge denne side. Du vil nemlig blive hjulpet til en mere farverig garderobe og dermed et mere interessant outfit.

Fortsætter efter reklameblokken:


Disse farver hitter i 2019

Selvom man aldrig går galt i byen med tøj i grå, hvide og sorte nuancer, så er det sundt at prøve kræfter med nogle mere iøjnefaldende farver en gang imellem. Spørgsmålet er så bare, hvilke farver der hitter anno 2019. Det har du muligvis allerede en idé om, hvis du har udforsket nogle af de nyeste kollektioner. Ellers vil vi meget gerne give dig et indblik i, hvilke farver der står i høj kurs blandt danske mænd. Det drejer sig pt. om følgende farver:

  • Orange
  • Grøn
  • Gul

Derudover er det meget udbredt at købe tøj i blå nuancer. Blå er dog en mere generel farve, mens ovennævnte farver er mere opsigtsvækkende.

Disse mærker fortjener en chance

Er du ikke bange for at rocke et anderledes outfit, så bør du give den gas med farver og motiver. Du fortjener i den henseende at kende til de mest populære mærker. Lige nu opleves der en stor efterspørgsel på følgende mærker:

  • KENZO
  • Oakley
  • Dickies
  • Superdry

Fælles for alle ovennævnte mærker er, at de forhandles på nettet. Du kan med fordel købe farverigt tøj til mænd på nettet, hvis du vil opleve et stort udvalg og gerne vil tage del i de mange gode tilbud. Ofte kan man købe modetøj til fordelagtige priser online. Hvilket mærke er din personlige favorit?

Vælg farver ud fra din hud- og hårfarve

Den rigtige farve til tøj bestemmes ikke kun af nutidens modetendenser. Den bestemmes i mindst lige så høj grad af forbrugerens hud- og hårfarve. Som forbruger er din opgave nemlig at finde ud af, hvilke farver du bærer pænest. I princippet kan man gå i alle farver, men eksperimenterer man med forskellige farver, vil man erfare, at nogle farver får en til at se bleg ud, mens andre fremmer ens naturlige kulør. Af følgende grund er det ikke helt underordnet, om man vælger den ene eller anden farve.

Foruden din hud- og hårfarve bør du tage højde for din øjenfarve. Ofte vil du kunne fremme dine øjenfarve, for eksempel blå, med en bluse i en tilsvarende farve. Dette er med til at få dig til at fremstå mere attraktiv. Ergo er det bestemt værd at være farvebevidst.

Reklame: