Sådan overrasker du din kammerat med en fed surprisefest

Er dig og dine venner også meget dårligere til at fejre jer selv, end f.eks. jeres kærester, som gerne fejrer sin fødselsdag en hel måned?

Så er i heldigvis ikke alene om det – for det er ikke mange, i hvert fald ikke på samme niveau som vores bedre halvdel, som gider bruge tid på arrangere en fest.

Men tøv en kende – jeg endte med at være en del af planlægningsholdet for en god ven sidste år. Her fik jeg et indblik i, hvor fedt det er at arrangere en fest – og hvor fedt det er at give sine venner en surprisefest. Når det gælder dine venner, er det jo heldigvis ikke andet end et lydanlæg, alkohol og nogle søde mennesker, der skal til og så er festens gode stemning sikret. Men der er lidt flere ting, som kan gøre festen lidt federe.

Her får du her mine tips til, hvordan du smider en superfed, nem og overskuelig fest for din kammerat, som du kan planlægge på få timer.

Lad nu være med at afsløre det

Vi mænd kan måske have tendens til at tage lidt lettere på nogle ting her i livet end mange kvinder. Det kan (for mit eget vedkommende om ikke andet), betyde at et godt grin er sjovere end at holde på en hemmelighed. Men, for guds skyld, lad være med at afsløre det når i planlægger en surprisefest.

Selvom det kan være sjovt lige at afsløre det, og du tænker at det ikke ville gøre dig selv noget at få det afsløret så LAD VÆRE. Der er ikke noget sjovere end at se overraskelsen i ansigtet på dem, når de træder ind af døren til alle gæsterne fuldstændig uforventende.

Gør det et sted, hvor han ikke forventer det

Selvom det ville være nemt og bekvemt at holde festen i fødselsdagsbarnets lejlighed, hvis i f.eks. kan få nøglen til hjemmet eller han bor med nogen, der skal med til festen, så gør det et andet sted alligevel.

Der er sjældent noget værre end at skulle rydde op efter en fest. Hvis det så samtidig er en fest, du ikke havde bedt om, kan det blive ekstrabittert at vågne op med dunkende hoved og ørkenmund for at skulle starte dagen med en oprydning.

Derfor skal i enten finde et lokale eller lokke ham over til en af hans venner, som kan lægge hus til. Så bliver det også meget nemmere at planlægge og klargøre.

Hav en lokkedue

Hvis der intet er planlagt på ens fødselsdag og man ikke bliver spurgt om man vil med i byen af vennerne, kan det være rimelig ligetil at lure, at der måske er noget andet under opsejling. Derfor skal i ikke undgå at snakke om jeres vens fødselsdag eller nogen anden årsag til at der skal arrangeres surprisefest. Tal om det, lav ”planer” og få ham til at tro der skal ske et eller andet.

Hvis i gør det sådan, er det 100 % sikkert at han aldrig fatter mistanke om, at der er en surprisefest planlagt til ham.

Mad og drikke

Hvis festen indebærer alkohol og fest, så skal der selvfølgelig også være lidt til ganen, så gæsterne ikke går kold før 12. Her er det fint at holde det simpelt. Hvad kan han lide? Få det leveret eller lav det selv.

Alkohol er noget de fleste kan lide. Så sørg for at der er nok til at festen kan kører til den lyse morgen.

Musik

Musik er et af de vigtigste elementer til alle fester. Find ud af om i skal bruge en professionel DJ eller om i kan nøjes med jeres eget anlæg. Hvis i selv vil stå for musikken, men gerne vil have det bedste indenfor lydkvalitet, så undersøg om en DJ pult kunne være en god løsning til jeres behov.

Gaver

De færreste mænd jeg kender, er særligt gode til at finde ud af, hvad de ønsker sig. Det gør det nok ikke nemmere for dig at klare denne del.

Hvis du mangler inspiration, kan du lige her inspiration til gaver til manden.

Med disse ting under kontrol kan i nemt holde en fed fest for jeres kammerat, som han med garanti ikke regner med kommer.

Hvis du mangler penge til festen eller gaven, så kan du låne penge hos Sparxpres. Så bliver der råd til både fest og gave.