Reklame:
Parforholdet

Måske har du været en del sammen med gutterne på det seneste, og muligvis har du glemt at give din kæreste pæne ord med på vejen, som du ellers plejede at gøre?

Har du været i et mangeårigt parforhold, kender du til problematikken: Det hele er blevet hverdag, og nogle gange er en fredag aften på sofaen med din partner ikke altid det, der vægter højest. Det er dog vigtigt, at du bliver ved med at forkæle din kæreste, således at jeres gnist kan forblive tændt. I denne artikel kan du finde tre tips til, hvordan du på bedst mulig vis gør dette.

Eksperimentér i soveværelset

Det kan måske lyde som en kliché, men faktisk er et godt sexliv en af nøglerne til et sundt og fungerende parforhold. Derfor er det vigtigt, at du og din partner bliver ved med at prøve ting af, således at I ikke begynder at kede jer. 

Reklame:

En af de måder du kan forkæle din kæreste på, er blandt andet ved at købe noget pænt undertøj eller ligefrem sexlegetøj til hende. Sexlegetøj til kvinder kan være med til at igangsætte en ny form for intim samvær, der kan være med til at styrke jeres parforhold på mange andre parameter også.

Tal eventuelt med din kæreste om, hvad hun har lyst til. Ingen parforhold er ens, hvorfor det er vigtigt, at mærke temperaturen og lysten til at prøve nye ting, således at I er enige om, hvordan I sparker mest muligt gang i soveværelset.

Dyrk nogle oplevelser sammen

Der er mange måder at opleve ting med sin kæreste på. I kan tage ud at rejse, I kan tage til forskellige koncerter eller festivaler, eller I kan dyrke ekstremsport i den danske natur. Mulighederne er mange, men vigtigst af alt er, at I husker at opleve nye ting sammen.

Reklame:

Oplevelser forener mennesker, og dette gælder også i parforhold. Måske er du og din kæreste gået sur i hverdagslivet derhjemme, men dette kan gode oplevelser ændre på. I en hverdag hvor ting hurtigt kan gå op i børnepasning, lange arbejdsdage, opvask eller hundeluftning, er det nemlig vigtigt at smide hverdagen væk for en stund og give tid til hinanden. 

Små ord kan gøre en stor forskel

En anden kliché, som dog også kan gøre en forskel i et parforhold, er de små taknemmelige eller rosende ord i en travl hverdag. Det kan være alt lige fra “tak fordi du har handlet ind” til “du ser godt ud i dag”. Det vigtigste er, at du sørger for, at din kæreste føler, at du sætter pris på hende, og det hun gør. 

Måske er det ikke altid, at du tænker over det, men hvis du giver den en ekstra skalle med de rosende ord i den sure hverdag, vil du pludselig kunne mærke, at jeres forhold går i en positiv retning. Du vil også hurtigt finde ud af, at din kæreste tager imod dine rosende ord ved at give rosende ord tilbage igen. Der er altså tale om en dejlig dominoeffekt, som kan tænde gnisten i jeres forhold.

Reklame: