Reklame:


Skal din bil ligne en Ferrari uden nødvendigvis at være det? Så er det VHT-maling, du skal have fat i.

Hvis du nogensinde har studeret motorrummet i en Ferrari, så ved du, at det er noget helt specielt. Og ikke kun på grund af brølene fra V8- eller V12-motoren.

Konstruktionen er et helt kunstværk i sig selv. Især fordi motoren med de 12 cylindre ofte er lakeret i en særlig lak med ‘rynke-effekt’, der virkelig får motorrummet til at skille sig ud fra mængden.

Reklame:

Men vidste du, at du selv kan gøre som Ferrari rundt om i din egen bils motorrum? Ovenikøbet med lak fra samme leverandør som italianerne bruger. Nej, vel?

Men jo, den er god nok. Svaret er VHT-motormaling. Mere specifikt deres VHT Wrinkle Plus, som blander en kraftig farve med den helt specielle tekstur. Malingen – der sprayes på – tåler helt op til 177 plusgrader. Så det bliver altså siddende under hjelmen på selv de højest ydende slæder.

Herhjemme er det Autoslanger, du skal have fat i – hvis Wrinkle-paint er dit næste projekt. Og bare rolig – går det helt galt, så er malingfjerner også en del af VHT’s sortiment. Helt galt kan det altså ikke gå, når du er din egen autolakerer.

Reklame:

SE MERE TIL VHT HER!