Reklame:


Skal din bil ligne en Ferrari uden nødvendigvis at være det? Så er det VHT-maling, du skal have fat i.

Hvis du nogensinde har studeret motorrummet i en Ferrari, så ved du, at det er noget helt specielt. Og ikke kun på grund af brølene fra V8- eller V12-motoren.

Konstruktionen er et helt kunstværk i sig selv. Især fordi motoren med de 12 cylindre ofte er lakeret i en særlig lak med ‘rynke-effekt’, der virkelig får motorrummet til at skille sig ud fra mængden.

Fortsætter efter reklameblokken:


Men vidste du, at du selv kan gøre som Ferrari rundt om i din egen bils motorrum? Ovenikøbet med lak fra samme leverandør som italianerne bruger. Nej, vel?

Men jo, den er god nok. Svaret er VHT-motormaling. Mere specifikt deres VHT Wrinkle Plus, som blander en kraftig farve med den helt specielle tekstur. Malingen – der sprayes på – tåler helt op til 177 plusgrader. Så det bliver altså siddende under hjelmen på selv de højest ydende slæder.

Herhjemme er det Autoslanger, du skal have fat i – hvis Wrinkle-paint er dit næste projekt. Og bare rolig – går det helt galt, så er malingfjerner også en del af VHT’s sortiment. Helt galt kan det altså ikke gå, når du er din egen autolakerer.

SE MERE TIL VHT HER!