Reklame:


Sådan får du det bedre som mand

Der er rigtig mange mænd, der i dag føler, at de skal leve op til nogle særlige standarder for, hvordan en mand skal opføre sig, som er noget af det, samfundet presser dem til. Som mand er der en masse ting, du ikke må. Du må ikke vise dine følelser, du skal altid være hård og tage kontrol, og det er sejt at være maskulin og larmende.

Men det er langt fra alle mænd, der inderst inde har lyst til at være den slags mand, og rigtig mange mænd kan slet ikke identificere sig med den mandeprofil, der er så udbredt i vores samfund. Men mænd kan være mænd, som de ønsker, og som mand kan du få det langt bedre med dig selv, hvis du tør at stå ved den måde, du har det på.

Pas godt på dig selv som mand

Det er altid en god idé at passe godt på dig selv som mand og passe godt på din krop. Det betyder blandt andet, at du skal sørge for at sove nok, ligesom du også skal sørge for at spise sundt, så du giver din krop nogle gode ting at arbejde med.

Reklame:

Samtidig er det også en god idé, at du passer godt på din hud og på din personlige pleje generelt. Rigtig mange mænd er vokset op med, at det er tøset at gå op i sit udseende, men det er ikke kun det, det handler om.

Det er nemlig sundt at passe godt på sig selv, og det er der hverken nogen skam i eller noget feminint over. Det er for det meste kvinder, du ser i skønhedsbranchen og i reklamer, men det betyder ikke, at det ikke også er for mænd, og at der for dig som mand ikke er noget at komme efter – det er der absolut.

Hvis du ikke er vant til at købe skønhedsprodukter som mand, så er det bare med at komme i gang. Hos Kosmetiko kan du finde nogle forskellige guides og artikler, der kan hjælpe dig på rette spor, så du kan finde en rutine, der giver mening for dig.

Tal med en professionel om din følelser

Der er også mange mænd, der har nogle uheldige oplevelser med sig i bagagen. Man siger som regel, at hvis du har en erindring om en oplevelse, der er mere end 18 måneder gammel, og du stadig får det dårligt af at mindes den oplevelse, så er der tale om et traume, du bør få behandlet.

Derfor er det en god idé at tale med en professionel om det. Hvis du bor i hovedstaden, kan du finde en dygtig psykolog i København, der kan være med til at hjælpe dig med at bearbejde gamle traumer og med at få bedre styr på dine følelser.

Psykologer ved, hvad de taler om, og der er gode beviser for, at samtale er helende for folk, der døjer med problemer fra fortiden og som gerne vil i kontakt med deres føle