Hopper trafikalarm

Er du også træt af fartbøder? Så skal du se nærmere på den nye Hopper Trafikalarm, som hjælper dig igennem hele Europa uden bøder.

Du kender nok flere af de eksisterende trafikalarmer, så hvad nyt er der ved Hopper? Er det ikke bare samme koncept som alle de andre? Både og – for Hopper kan lidt ekstra. Hopper er nemlig en todelt oplevelse, hvor Hopper trafik app er gratis og indeholder navigation og advarsler for fartkontroller.

Den anden del af oplevelsen dukker op, når du køber den lille, smarte Hopper Trafikalarm. Det er en diskret boks, som via Bluetooth snakker sammen med din Hopper app på din smartphone.

Hopper Trafikalarm starter helt automatisk din app op, så snart du sætter dig ind i bilen, Og skulle du være så uheldig at køre på en strækning, hvor der er trafikkontrol, vil boksen advare dig med blink og lys, så du kan slippe speederen og undgå en fartbøde.

Fra boksen kan du også selv indmelde og bekræfte trafikmeldinger rundt omkring i hele Europa, hvor både Hopper app og Trafikalarm virker. Samtidig kan du bruge navigationen på appen, og den virker faktisk i hele verden. Den har desuden indbygget advarsler om for høj hastighed, hvilket er super brugbart for din som bilist.

Mere præcis trafikalarm

Hopper lokker også med mere præcise alarmer end konkurrenterne, da de ofte sender alarmer, når du kører indenfor en bestemt radius af det alarmerede område. Det gør Hopper ikke. Her alarmeres kun på præcis det vejstykke, hvor fartkontrollen er placeret. Det er smart.

Vi har på Mandesiden.dk testet systemet, og det er super let at bruge. Du henter bare den gratis app og installerer den. Du tænder for din Hopper Trafikalarm-boks (også kaldet Hopper GO), og så kører det sådan set smertefrit af sig selv.

En anden fed feature ved Hopper er, at du optjener Hopper Coins, når du kører. Dem kan du bruge i appens shop til produkter som f.eks. en powerbank, høretelefoner eller en smart mobilholder.

En sidste sej ting er funktionen, hvor du kan invitere dine venner eller familie, og på den måde se deres position og rute på kortet. Så er det slut med at tvivle på, hvor man er på bilferien, hvornår man afhentes, hvornår folk kommer til et møde, hvornår maden skal sættes over osv.

Hvad koster Hopper Trafikalarm?
Selve Hopper appen er gratis, og den kan du hente med det samme på din smartphone. Hopper Trafikalarm-boksen køber du for bare 299 kr. via appen (199 kr. ved brug af coins). Lettere bliver det ikke.

Vil du blive klogere på Hopper? Så læs mere her!