Reklame:


Ikke alle mænd husker at forkæle sig selv. Det kan være fordi, man ikke synes at pengene er til det, eller måske går dagligdagen så stærkt, at man ikke tænker over det.

Men i hvert fald er det godt for det generelle velvære at huske, at forkæle sig selv en gang i mellem. Det kan være ved at tage ud at spise sin yndlingsmad, eller måske købe noget nyt tøj til en selv. Det er i hvert fald mange måder, man kan gøre det på – her er 4 af dem.

Læg en ansigtsmaske – ja du læste rigtigt

Det er ikke kun for kvinder, det med at nusse lidt om sig selv. Hud er stadig hud, ligegyldigt hvem det sidder på. Så få dampet det ansigt og smidt en lækker ansigtsmaske på. Det kan gøre underværker for din hud, og du vil føle dig lækker bagefter. Derudover er det heller ikke helt skidt at tænde op for nogle stearinlys og hygge om sig selv. Det kan være at man kan sætte sig i sofaen med en god bog eller sætte sin yndlingsserie til at køre på fjernsynet. Alt imens men har en lækker ansigtsmaske på. Det skal ikke undervurderes, bare fordi mange mænd tror at det kun er en dame ting. For det er det nemlig ikke. Mænd kan nyde ligeså godt af at nusse om sig selv, så kom i gang gutter – det er mega lækkert!

Fortsætter efter reklameblokken:


Gør noget for dig selv

Det kan være du har været inde i en stressende periode, eller måske bare ikke har haft tiden til at tage dig af dig selv. Her er det en mulighed at forkæle sig selv, ved for eksempel at gå til frisør og få den helt store omgang. Få klippet dit hår og få trimmet dit skæg. Derudover hvis der er tale om noget lidt mere permanent, som for eksempel en næse du er utilfreds med, eller at hårlinjen har trukket sig lidt for langt tilbage, så kan du også forkæle dig selv på denne front. Selvfølgelig skal budgettet være der, men hvis der er noget, du har gået og været utilfreds med i mange år, så er det måske nu, du skal gøre noget ved det. Tag eventuelt på Rhinoklinikken og få en forundersøgelse af det du er utilfreds med. Eller kontakt en klinik der tager sig af hårtransplantationer, hvis det er det, du er utilfreds med. Så kan du få nogle svar og se om det er noget for dig.

Giv hjemmet en tur

Måske dit hjem kunne trænge til en omgang. Hjemmet fungerer som vores sikre base, hvor vi skal lade vores batterier op, når vi har været igennem hverdagen. Her skal det være hyggeligt og rart at være. Det gør bestemt heller ikke noget, hvis ens hjem også har nogle smarte løsninger og er pænt at kigge på. Derfor kan du forkæle dig selv ved for eksempel at købe nye møbler, eller få ordnet køkkenet. Hvis det sidste er tilfældet, kan du med fordel undersøge køkken24. De har et kæmpe udvalg af alt til køkkenet til gode priser. På den måde kan du forkæle dig selv, samtidigt med at du ikke ruinerer din pengepung.

Et mindre budget, andre løsninger

Hvis budgettet ikke er helt til de store forkælelser, kan man undersøge de steder, hvor man kan købe gode ting til billige priser. Det kan være man gerne vil have en juicer til køkkenet, men ikke føler at budgettet er til det, eller man vil måske gerne have et aktivitetsur. Selvom budgettet ikke er til det, behøver det ikke betyde, at man ikke kan forkæle sig selv med sådan nogle ting. Der findes nemlig steder, hvor man kan få sådanne ting, til meget lavere priser. Her er det værd at tjekke siden konkurspriser ud. De har et stort udvalg af mange forskellige ting, som man kan få andre steder, men til meget lavere priser. Det vil altså sige, at ting du står og mangler, ligger måske inde på den side, til en meget lavere pris.

Så gutter, husk at forkæl jer selv en gang imellem!