Reklame:


Topstyrede vinduer

Mange danskere ønsker at bruge deres feriedage på ren afslapning, mens andre kan lide at være aktive og ordne nogle små projekter. Er du en mand, der savner at kunne trække sig tilbage i omgivelser, der er tilpasset dine ønsker og behov?

Så har du muligvis fundet dit sommerprojekt. Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du overveje at bygge eller indrette din helt egen “man cave” – også kaldet et herreværelse – hvor du kan slippe din indre drengerøv løs.

Fortsætter efter reklameblokken:


Praktiske overvejelser og den ydre facade

Hvis du selv vil bygge din man cave helt fra bunden, kan du overveje, om dit hus skal have en ny tilbygning, eller om du vil bygge din man cave et stykke væk fra huset – eksempelvis i din have. Hvis du selv bygger, bør du ligeledes overveje, hvilke materialer du skal bruge. Skal din man cave bygges i træ eller med mursten? Det er også værd at overveje, hvilke vinduer du skal investere i.

På varme sommerdage, hvor vennerne er på besøg i dit herreværelse, er det vigtigt, at du kan kontrollere indeklimaet, hvilket du kan gøre via dine vinduer. Du bør derfor ikke investere i vinduer, der ikke kan åbnes. Køb topstyret vinduer online, hvis du vil være sikker på at få vinduer, der er simple og lette at betjene. Med topstyrede vinduer kan du endvidere låse vinduet i en udluftningsposition, således at luft kan trænge ind i dit herreværelse, uden at vinduet kan åbnes udefra. 

Overordnet bør dit herreværelses ydre facade afspejle dig og dine interesser, selvom det indre naturligvis er det vigtigste.

Du bestemmer indretningen

Når du har bygget din man cave, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette dit herreværelse. Det indre miljø skal gerne afspejle din personlige stil, hvorfor du bør indrette det ud fra dine interesser. Du bør naturligvis have en stor sofa, hvor du og vennerne kan slappe af i timevis. I den forbindelse har mange mænd også et kæmpe fjernsyn, hvor de kan se alle de store sportsbegivenheder. Når vennerne er på besøg, skal de naturligvis tilbydes en kold øl. Det er derfor essentielt, at du får et køleskab. Er du glad for sport, kan du overveje at investere i et bordfodboldbord, en dartskive eller måske et billardbord? Indretningen er udelukkende op til dig.

Brug eventuelt garagen

Føler du ikke, at du har tid til at bygge din man cave helt fra bunden, kan du gøre dit sommerprojekt en smule lettere. Du kan eksempelvis vælge at indrette og ommøblere din garage. Det er mindre tidskrævende, og med garagen har du allerede rummet, der skal danne rammen for dit herreværelse. Det kræver dog, at du er kreativ og fleksibel, da du sandsynligvis bliver nødt til at rykke rundt på en masse ting.

Du har muligvis bilen parkeret i garagen, hvorfor du må finde et alternativt sted at parkere den. Den store fordel ved at vælge garagen er, at du udelukkende skal koncentrere dig om de indre omgivelser. Du kan derfor bruge tiden på at indrette dit herreværelse ud fra dine præferencer og behov.

Reklame: