Reklame:


Hvem vil ikke gerne være grunden til, at din kærestes veninder er misundelige på hende? Det vil du helt sikkert gerne.

Men for at blive det, skal der jo være noget at være misundelig på. Det kan være svært at skille sig ud fra de andre mænd, og kan koste alt for mange penge. Men er det i virkeligheden det, din kæreste vil have? Vi giver dig her svaret på, hvad kvinder søger i en kæreste, og konkrete råd til at opfylde det. Læs med her, og bliv den bedste udgave af dig selv, som du kan være.

Kvinder elsker at tale – lyt til hende

Det er en stående joke, at kvinder taler meget, og at mænd har en tendens til at ”glemme” at lytte. Men det er en stor fejl. Du kender det godt, du fortæller om noget, du har oplevet, og opdager at din partner ikke lytter. Det kan føles som at få en spand koldt vand i hovedet, og det bryder du dig ikke om. Det sammen gælder din kæreste. Selvom hun til tider taler meget, og det til tider kan være lidt irriterende, så skal du i stedet se det som et tegn på kærlighed og et ønske om at komme tættere på dig. Hun deler sine tanker og følelser med dig, fordi hun er tryg ved dig, og stoler på dig, det er en kærlighedserklæring.

Fortsætter efter reklameblokken:


Selvom det til tider kan føles som meget snak, så er der enormt meget værdi at hente i at lytte til din kæreste. Hun vil gerne fortælle dig, hvordan hun har det, og er ikke bange for at sige, hvad hun forventer. Tag dig tiden til at tale om de ting der går jer på hver især, og de ting i er glade for. Du vil hurtigt opleve, at der opstår mere nærhed og intimitet mellem jer.

Giv din partner plads

I et forhold er det rigtigt vigtigt at huske at give hinanden plads, og at støtte op om hinandens ønsker og drømme. Drømmer din partner om Job og Karriere, så er det dit ansvar at støtte op om de drømme. På den måde viser du nemlig din kæreste, at du støtter op om hende. Du viser hende samtidig, at du tror på, at hun kan lykkedes med de mål, hun sætter sig for. Selvom mere tid på arbejdet kan lyde som mindre tid til dig, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. For jo mere hun realiserer sine egne drømme, jo mere taknemmelig og forelsket vil hun blive i dig, fordi du er med til at gøre det muligt.

En anden fordel er, at selvom i har mindre tid sammen, så vil den tid i har være så meget mere speciel. Måske det faktisk er en fordel at bruge jeres tid sammen mere effektivt end nu, hvor i bare ligger i hver jeres ende af sofaen i nattøj og ser tv.

Hjælp til med det praktiske

Det giver naturligvis sig selv, at i deler de praktiske opgaver, der måtte være i jeres fælles hjem. Alligevel kan den ene part i et forhold godt til tider føle, at det er dem der altid tager slæbet, og har størstedelen af ansvaret i hjemmet. Føler din kæreste at hun tager flest af jeres praktiske opgaver, og har hun nævnt, at hun er træt af, at det altid er hende der vasker tøjet, eller går ud med skraldet, så er det på tide at tage action. Om hun har ret eller ej, er egentlig lige meget. Det handler om at vise hende, at du lytter, og at du gerne vil hjælpe hende med at finde overskuddet igen. Det betyder også, at du må tage skraldet en ekstra gang eller to, måske du kunne overtage puttetjansen, så hun kan se et afsnit af sin yndlingsserie, eller måske kan købe de der navnelapper man kan sætte i tøjet, som børnehaven har foreslået.

Praktikken i hverdagen tager for mange alt for lang tid, og betyder mere tid hver for sig, end i egentlig har lyst til. Hvorfor ikke hyre en rengøringsdame, der kommer en gang om ugen og gør rent, eller hænge vasketøjet op sammen. Det vil både give jer mere tid sammen, men også fjerne nogle af de kedelige opgaver som dræner jer for energi, og skaber dårligt humør.