Reklame:


Er du boligejer? Trænger det til en kærlig hånd? Er du en rigtig gør-det-selv mand? Hvis du kan svare rigtigt på disse spørgsmål, så har vi kun et eneste spørgsmål mere: Hvad venter du på?

Hvis huset trænger til at blive sat i stand, så er der ikke nogen grund til vente og trække tingene i langdrag. Kom i gang og se, hvordan dit håndværkertilbud kan omdannes til en rigtig drømmebolig. Det er noget, der kommer til at kræve knofedt og masser af viljestyrke, men så kan du også være helt sikker på, at du får fuld valuta for pengene.

Men hvilket dele af huset skal man så give sig i kast med? Det kan virke uoverskueligt at komme i gang, fordi der ofte hober sig en masse op. Så vi har valgt en række af de mest populære gør-det-selv projekter, som du med fordel kan give dig i kast med. Så læs med herunder og få en rigtig god start.

Udskift vinduer og døre

En af de ting som man oftest ser forfalde på et hus er dørene og vinduerne. Det kan være, at det er et gammelt hus med trævinduer, der ikke er blevet vedligeholdt ordentligt. Måske har der været et skadedyrsangreb, der har forkortet livet på vinduerne eller måske er det noget helt tredje. Uanset hvad, så bør man ikke ignorere den slags skader.

Vinduer og døre er ikke så forfærdeligt svære ad udskifte for en rigtig handyman, så vær ikke bange for at gå i krig. Der er masser af gode tips at hente online, hvis der er noget du er i tvivl om. Du kan finde billige vinduer inde på Sparvinduer.dk, hvor der ligeledes er et stort udvalg af døre. Kvaliteten er helt i top og priserne er bestemt ikke for høje. Så giv dit hus nyt liv med nye vinduer og døre.

Mal træværket

Er træværket på dit hus noget slidt at se på og trænger det til at blive sat i stand? Så få fingeren ud og kom i gang med træbeskyttelsen og malingen.

Der er ikke noget, der får et hus til at virke uordentligt og nedslidt som gammelt træværk, der står og rådner op. Det er egentlig ikke noget, der kræver de store håndværksmæssige evner, men det kan betyde alverden når man ser huset som helhed. Derfor bør man aldrig bare lade stå til.

Find en god træbeskyttelse og en farve der passer dig, og gå så i gang med gavlene og stakitterne. Det vil give dit hus et helt nyt og frisk udtryk, som du vil kunne have stor glæde af i lang tid.

Læg nye fliser

Hvis terrassen eller indkørslen trænger til nyt liv, så er der ingen grund til at udsætte det længere. Hvis du selv har lagt dem, så har du sikkert nogle fliser på leger, ellers må du en tur i byggemarkedet.

Det er ikke særligt svært at lægge nye fliser, hvis man bare sørger for at være grundig. Spred sand eller jord ud hvor fliserne skal ligge og sørg for at det er helt jævnt. Læg så omhyggeligt de nye fliser, mens du er opmærksom på at de ligger stabilt og med den rette afstand til hinanden. Mere kræves der faktisk ikke.

Det virker måske som bagateller, med disse ting kan virkelig gøre den helt store forskel når det kommer til din boligs udtryk udefra. Nogle ting er naturligvis mere omfattende end andre, men det er så også de projekter, der giver den største tilfredshed og har den største indflydelse på husets look. God arbejdslyst.