Fire projekter i hjemmet, som du kan gøre færdige på en søndag

Dette indhold er sponsoreret

Når man vælger at flytte i hus, kommer der mange projekter væltende i døren. Dette kan være i form af at skulle slå græsset, eller det kan være at reparere taget for huller. Det kan også være en god ide at få ordnet alle de ufærdige projekter i garagen. Ja der er mange forskellige bud på, hvad den rigtige gør-det-selv mand gå ri gang med om søndagen, inden arbejdet kalder igen om mandagen. Derfor får du i denne artikel fire gode projekter, som du kan gå i gang med at ordne på din søndag, så du med ro i sindet ved, at du har arbejdet på at få det bedste hjem muligt. 

Fortsætter efter reklameblokken:


Rens dine fliser

De fleste husejere kan nikke genkende til problemet med fliser, som har ændret udseende, efter du har været udsat for vind og vejr. Derfor er det en god ide få renset sine fliser engang imellem, så de ikke bliver for slidte og ødelagt. Kan du ikke komme helt til bunds med projektet selv, kan du overveje Dansk fliserens. På denne måde sørger du for at få de pæneste fliser på ingen tid, og du kan hurtigte åbne øllen efter et projekt godt gennemført. 

Giv dine vinduer og døre olie

Mange husejere har benyttet sig af tilbuddet om at få trærammer til deres vinduer. De fleste vælger også trædøre, men når man vælger træ, så vælger man også tiden, som skal bruges på at give det hele ny olie. De fleste trædøre kan holde sig længe uden at få et lag olie, men på et tidspunkt vil træet begynde at suge fugt, når der ikke længere er ordentligt med olie til at mætte. Dette vil give dine døre og dine vinduer et grimt udseende, og det er derfor en god ide at sætte tiden af til at give det hele et lag olie. 

Ryd op i garagen og på loftet

Nu hvor du endelig har tiden til det, så er det en god ide at få ryddet ud på loftet og i garagen. Det er som regel disse to steder, som ender med at være opbevaringsrum for alle de ukurante genstande, som vi ikke ved, hvad vi skal gøre af i hverdagen. Derfor kan det sommetider være en god ide at sætte tid af til at rydde op, så man ikke går og gemmer på ting, som man alligevel ikke har brug for. Dette mindsker ikke bare rodet i rummet, men det mindske også risikoen for ulykker, når du skal finde noget.

Klip hækken

De fleste husejere kender til det, at naboen har en hæk, som ikke længere er under kontrol. Det er forstyrrende, og det kan genere andre meget. Derfor er det en god ide at sætte tiden af til at få klippet hækken ned, så den står så skarpt og pænt som muligt. Dette vil også give din have et meget bedre look.