Mange snakker hele tiden om, at de gerne vil have en trænet krop, men der er ikke så mange, der gør det. Det, synes vi, er en skam. For det er faktisk slet ikke så svært at få store muskler. Det handler om, at du går en indsats.

Derfor giver vi dig nogle råd, som du kan bruge til at træne hele din krop.

Følg et program

Alt for mange går ned i deres træningscenter, og så træner de noget forskelligt hver gang. Eller også træner de blot arme og bryst hver gang, da det er det eneste, som de gør op i. Men det hele er vigtigt, hvis du skal have store muskler.

Find et program på internettet og følg så det så længe, at det varer. Det er bedst, at du ikke sidder og tænker over dit træningsprogram. Følg det samme i en måned.

Det vigtigste er her, at du holder øje med dine resultater, så du ved, om du stiger i vægt, for det er målet, hvis du gerne vil blive større. Alt andet kan ikke nytte noget.

Hver gang, du træner, er målet, at du tager mere, end du gjorde sidste gang. Hvordan du gør det handler om din kost, som vi kommer til nu.

Spis en masse

Hvis du gerne vil have muskler ,så skal dine muskler også have masser af mad. Det er godt at få nok med proteiner, kulhydrater og faktisk også fedt. Du skal i hvert fald bruge noget fedt.

Generelt vil de fleste træningsprogrammer på sider med Bodybuildere eller powerliftere også indeholde et kostprogram, da de godt ved, at kosten er vigtig. Selvom du får råd af de store drenge, så kommer du ikke til at se sådan ud, medmindre du træner dedikeret i mange år og æder som et svin.

Så bare følg deres programmer, både træning- og kostmæssigt til at få flere muskler.

Indtag protein før og efter

Du kan købe en masse proteinbarer og kosttilskud i dag. Vi vil anbefale, at du tager en proteinshake, inden du træner for at få det optimale ud af din træning.

Efter din træning tager du en pre Workout drink, så du får energi til dine muskler med det samme.

Det er godt at supplere sin almindelig kost med i hvert fald disse to proteindrikke. Mange indtager også en, inden de skal sove, da det også kan være svært at få nok proteiner ellers.

Sov en masse

Hvis du virkelig går op i dine muskler, så skal du give dem tid til at slappe af. Der er kun en måde at gøre det på, og det er ved at få nok søvn. Du bør få min. 7 timers søvn hver nat. Men de fleste anbefaler, at du får helt op til 8-9 timers søvn. Det skulle give dine muskler de optimale betingelser.

Det er direkte dårligt, hvis du ikke sørger for at få din søvn, da du dermed stresser din krop og dine muskler. De skal have tid til at vokse, og det får de kun, hvis du sørger for at sove nok.