Blue Energy

Hvis du engang imellem står i den situation, hvor du har hele weekenden for dig selv, og konen og børnene har andre planer, kan du have brug for en weekend, der står i mandehørmens tegn.

En weekend i den flotte natur med fiskeri og jagt på menuen, en fodboldweekend i England eller en stor omgang øl med de gamle gutter, kan alle være aktiviteter, du måske ikke normalt har tid til. Har du en weekend for dig selv, bør du udnytte tiden og få gjort nogle af de fede ting, du ikke normalt får gjort.  

Fiskeri og jagt på menuen

Ligesom at el og forsikring på grund af Blue Energy ikke mere er noget, der behøves at adskilles, kan fiskeri og jagt også sagtens forenes i en og samme weekend. Inviter et par af dine venner, der også elsker at bruge tid i naturen, med ud i et område, hvor de to ting kan kombineres.

Reklame:

Pak bilen med telt, trangia og nogle kolde øl og lav jeres egen lille overlevelsestur i den flotte natur. Brug lørdagen med en fiskestang i hånden og hiv så jagtgeværet frem søndag morgen, så I kan nå lidt af hvert. Giv eventuelt jer selv den udfordring, at I selv skal fange den mad, I skal spise. Det gør lige det hele lidt mere spændende. Det afhænger naturligvis også af, hvor erfaren en jæger eller fisker, dig og dine venner er. 

En fodboldweekend i London

Er du også helt tosset med engelsk fodbold, er en tur til London med nogle besøg rundt på byens mange stadioner en oplagt weekendaktivitet. Det bør ikke være noget problem at lokke et par venner, din far eller endda din søn med derover. Selvom de ikke skulle være de mest fodboldinteresserede mennesker, der findes, er den autentiske engelske stemning omkring fodboldkampene noget, som de fleste vil falde for.

I løbet af en weekend kan der sagtens nås flere forskellige kampe, da der findes mange hold i den bedste engelske række, der befinder sig i London. Da især topklubberne i London ofte har ekstremt dyre billetter til kampene, kan det også anbefales at besøge et par stadioner fra de lavere engelske rækker. Det er typisk meget billigere billetter, og stemningen er ofte endnu bedre, da der er færre turister og flere lokale fans. 

Store fadøl med drengene

Selvom et par fadøl med dine bedste venner bør være noget, du kunne få tid til relativt ofte, er det bare ikke altid, det passer særligt godt med konen, og endnu mindre hvis du har små børn. Hvis børnene vågner ved seks-syv tiden, er det bare ikke særlig oplagt at komme hjem fra byen klokken tre med en halv snes fadøl i blodet.


Det er hverken rart for dig selv, og det er nok heller ikke sikkert din kone eller kæreste, synes det er vildt fedt, hvis det er noget, der sker hver weekend. Derfor bør du udnytte de gange, du har huset for dig selv i weekenden og invitere kammeraterne ud på en runde kolde øl.