Den danske sommer har vist sig fra sin bedste side i år – og efter vejrprognoserne, ser det ud til at fortsætte! Derfor kan du sagtens planlægge flere sommerlige fridage med gutterne inden hverdagen atter træder ind. Læs med her for gode ideer.

Sjov i køkkenet

Sommeren byder på et hav af ferie- og fridage, hvorfor man nemt kan tilbringe mange timer med vennerne. Derfor kan man med fordel lave aftensmad sammen, for der er ingen grund til at stå alene med den post. Det gode sommervejr byder på sommerretter i form af blandt andet grillmad, hvor det kan være rigtig hyggeligt at stå og grille sammen med vennerne med en kold øl i hånden.
Når man har den ekstra frihed i form af ferie og fridage, kan man med fordel prøve nye retter af i sommeren. Det kan være nye retter med sous vide, nye retter på grillen eller noget helt tredje lige i jeres præferencer. Brainstorm ideer til madlavning – ellers kan I skiftes til at vælge et tema for aftenens madlavning, for eksempel græsk, mexicansk eller noget tredje.

Aktiviteter

Det danske vejr kan også denne sommer indbyde til at hav af aktiviteter for dig og vennerne. Flere parker byder på muligheden for at spille fodbold, så det er bare med at komme afsted. Ellers kan man hoppe på cyklen sammen og cykle byen tynd med Specialized cykelgear – på denne måde kan man opleve byen på en anden måde end man er vant til.
Sommervejret byder helt klart på en tur (eller 20 ture) til stranden! Det kan være kedeligt blot at ligge at solbade dagen lang, hvorfor man også her kan føre aktiviteter ind. Det kan være i form af volleyball i sandet eller med en badebold i vandet. Til solens hårde timer, kan man også medbringe et kortspil, man kan spille i skyggen.

Ydermere kan man bringe feststemningen med til stranden ved at medbringe kolde øl og en højtaler med musik. Det er dog vigtigt, at man ikke generer andre med musikken, hvorfor man bør placere sig et afsides sted. Derudover skal man huske at drikke en helt masse vand, da sol og alkohol alene ikke er den bedste kombination, selvom det føles sådan i momentet.

Pas på dig selv i sommervarmen

Som nævnt i ovenstående er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Det gør sig ikke kun gældende på stranden, men også når I blot begiver jer ud på en cykeltur i den danske sommervarme. Ydermere er det vigtigt at bruge solcreme – igen uanset om du er på stranden eller blot ude på cykeltur. Mange danskere tror fejlagtigt, at de ikke har brug for solcreme, hvorfor de bliver solbrændte. Er man først solbrændt, går dette udover de næste dages planer, da man som oftest er ret øm, og godt kan have brug for blot at være derhjemme.

Grunden til at mange bliver solbrændt, er fordi det er så tiltrængt at smide blusen, når man bevæger sig ud. For nogle kan det være ganske grænseoverskridende at smide blusen, selvom det er varmt. Det kan skyldes komplekser over bestemte ting ved kroppen, som mange mænd desværre finder tabulagt at tale om.
Det er ikke sjovt at føle, at man bør begrænse sig selv i sommervarmen, hvorfor man bør undersøge muligheder for de problemer, som forhindrer en i at hvile i sig selv. Det kan blandt andet være laserbehandlinger til at få fjernet uønsket hårvækst på ryggen eller til fjernelse af ar og strækmærker, som man blandt andet kan læse om på Inviocare.com.

Uanset hvordan man tilbringer ferien, byder sommeren på et hav af aktiviteter, man kan lave med vennerne. Det er vigtigt at passe på sig selv og have det godt – for så giver man sig selv det bedste grundlag for at nyde sommeren.