Gadgets i din mancave

De fleste mænd får på et tidspunkt i deres liv mulighed forat få deres første mandehule. Det kan godt være, at stuen er flot og designer-smart, men når man kommer ind i dit hyggerum, er det okay, at det signalerer mand.

Enhver mancave har nogle musts, den skal indeholde, før den kan blive kaldt en rigtig mancave.

Reklame:

Computeren og anlægget

Computeren, om den bliver brugt eller ikke er særlig aktiv, skal altid stå fremme. På den måde ved folk, at man også kan sidde derhjemme og passe sig selv og tage den med ro.

Anlægget er altid godt, når der kommer gæster på besøg – så er man sikker på, at der ikke pludselig er akavet stilhed i lokalet. Det viser også, at man er frisk, og hvis det er weekend, og man sidder derhjemme med drengene, så har man også mulighed for at drikke nogle øl og høre noget musik.

Hvis man er glad for at spille computerspil, så er det altid en god ide at have nogle spil fremme – det viser meget om en som person. Så kan gæsterne også se, om man er til Fifa eller Far Cry.

Du kan i hvert fald altid finde det spil, der mangler i spilleskabet inde hos Joybuggy. Med deres store udvalg på over 2000 computerspil, er du sikker på, at du kan finde det, du mangler.

En stor seng

En stor seng er et absolut must i din mancave. Hvis man er en stor mand, går det ikke med en lille seng, hvis man tilmed ikke altid sover alene, så går det slet ikke.

En seng er ikke noget, man fornyer i rigtig mange år, derfor kan man med fordel investere et lidt højere beløb i sengen. Derudover skal man huske, at så længe pladsen tillader det, så jo større en seng jo bedre.

Snapback cap

Om man er et kasketmenneske eller ej, kan man med fordel have en eller flere caps. Har det været en hård nat eller en hård uge, så har man nok meget ofte oplevet, at håret står i 10 forskellige retninger. Men også hvis man gerne vil have et mere afslappet look, når man skal ned på den lokale bodega, kan en snapback også være meget behjælpelig.

Du kan vælge mellem et hav af forskellige snapbacks – du kan finde dem på high5shop.dk. Med det brede udvalg er du sikker på, at du kan finde præcis den snapback, der passer til din person, og som kan matche din profil.

Jakkesættet

Jakkesættet er din forsikring i, at du også ligner en, der har styr på sin hverdag. Jakkesættet er nemlig altid en god ting at have, for lige meget hvordan ens mancave ser ud, er det stadig vigtigt, at man kan være klar til alle selskaber. Så hvis ens onkel Torsten skal giftes, så er det godt, man har jakkesættet klar, hvis man skal dresse op. Det kan også være, at man skal til et fint selskab – der er det også godt at have jakkesættet klar.

Det er dog rigtig vigtigt, at man her ikke sparer på jakkesættet, da det er et sæt tøj, der profilerer dig som person.

Supplementer

Når man har en mancave, er det også vigtigt, at man har sine supplementer diskret fremme. Det behøver ikke være det vilde, blot det man alligevel bruger, når man er nede for at træne.

Hvis man ikke har flere supplementer, kan man med fordel tænde computeren og tage et kig forbi Only Approved. Inde hos Only Approved er du sikker på, at du kan finde lige det tilskud, du har brug for, de har nemlig næsten alle former inden for kosttilskud.

Inde på siden kan du også finde lige netop det træningstøj, som du mangler – deres priser er lave i forhold til mange andre, men kvaliteten i deres produkter er høje.