Med Microsoft Dynamics bliver det lettere at springe ud som selvstændig. Programmet hjælper dig med alle de centrale ting i din nye virksomhed.

Vi har alle sammen siddet og bandet over vores chef. Vi er alle på et eller andet tidspunkt blevet pisket rundt af en chef eller afdelingsleder. Nogle gange bliver det for meget, og man må finde på alternative løsninger. En af løsningerne er at blive sin egen chef. Tanken om at starte sin egen virksomhed, er noget mange mænd går og fifler med. Fordelene er også meget tillokkende. Man kan selv bestemme arbejdstider. Man bestemmer selv, hvad man vil lave, og alle de penge, man tjener, går til en selv. Der er desværre også en masse udfordringer ved at være selvstændig. Her kan Microsoft Dynamics 365 business central være en stor hjælp.

Det hele samlet i en pakke

Microsoft Dynamics 365 er udviklet til at assistere virksomheder på en lang række områder. Programmet kan hjælpe på områder som salg, marketing, kundepleje, lagerstyring og mange flere områder.

En af de mest centrale funktioner i programmet er dets evne til at skabe et system, hvor salg er i centrum, og hvor Microsoft Dynamics 365 kan hjælpe med at styrke virksomheden. Dynamics 365 gør brug af kunstig intelligens, når den assisterer i forhold til salg. Det, programmet gør, er at foreslå de kunder, hvor der er den største chance for at få lavet et salg. Ved hjælp af data og en række algoritmer kan Microsoft Dynamics 365, altså sørge for at kræfterne bliver lagt der, hvor man får mest ud af dem.

En anden af de brugbare funktioner i Microsoft Dynamics 365 er det system, der er udviklet til at have med kundekontakten at gøre. Programmet er udviklet på en måde, så kunderne har utrolig let ved at komme i kontakt med virksomheden. Der er selvbetjening, så kunderne selv kan klare de mest basale ting. Derudover er der ligesom i salgsprogrammet brugt kunstig intelligens. Den kunstige intelligens er i denne sammenhæng brugt til at lave servicerobotter. Servicerobotterne i Microsoft Dynamics har den store fordel, at de altid er der. Der er ikke noget med medarbejdere, som får fri kl. 16. Den kunstige intelligens arbejder døgnet rundt og sørger for, at virksomhedens kunder altid kan komme i kontakt med nogen eller noget, der kan hjælpe dem videre.

Giver overskud

Med Microsoft Dynamics 365 får man et program, som kan gøre det sjovt at være iværksætter eller at drive en virksomhed. Alle de mange automatiske funktioner frigiver tid til at medarbejderne i virksomheden har en større frihed til at tage sig af de ting der virkelig betyder noget. Det giver en fornemmelse af overskud som vil lave ringe i vandet, der når helt ud til kunderne. Man skal selvfølgelig finansierer programmet, men det overskud, man får til gengæld, overskygger langt det økonomiske. Der er også en god chance for, at overskudkulturen i virksomheden vil være med til at tiltrække endnu flere kunder.