Reklame:


Dette indhold er sponsoreret 

Accessories til mænd er svære. Der er nogle accessories, som er essentielle i en enhver mands garderobe. Andre accessories er ilde set på, specielt hvis der er tale om smykker. Det er dog begyndt at bløde lidt op, når det kommer til accessories til mænd og det skyldes, at mode til mænd er begyndt at blive en vigtig del af hverdagen.

Fortsætter efter reklameblokken:


Tøj og mode er ikke længere bare jeans og en t-shirt, men det er en kompleks proces, som indebærer en masse forskellig tanker og valg alt efter, hvad man skal til. Mode er en blevet en kompleks ting, og accessories er en vigtig del af enhver mode. Denne artikel ønsker at fortælle lidt om accessories til mænd og de tips og tricks, som man kan tænke over, hvis man overvejer at benytte sig mere af accessories.

Formelle accessories 

Først og fremmest, kan der siges at være to forskellige slags accessories. Formelle accessories og accessories til hverdagen. Formelle accessories kan også betenges som de klassiske accessories, slips, skjorteholder, ur, briller, bælte mv. Disse accessories har været til i flere hundrede år, og de bruges ofte som både dekorative accessories, men også fordi de har et andet formål.

Bæltet er et virkelig godt eksempel på dette, da det udover at skulle binde outfittet sammen være med til at holde bukserne på plads hele dagen. Bæltet skal imødekomme begge ting, hvor skjorteholderen kun har en funktion – at holde skjorten på plads. 

Accessories til hverdagen 

Accessories til hverdagen er en anden slags accessories. Det er de accessories, som ofte ikke benyttes på arbejdet. Her er der tale om charmekluden, det farverige armbånd eller den dekorative ring. Disse accessories har ofte udelukkende en dekorativ funktion og vil af de fleste blive betegnet som smykker.

Smykker til mænd har længe været lidt tabu, og ser man bort fra vielsesringen, er der ikke nogen smykker som er essentielle. Det gør også, at man ikke ser det ofte på mænd. Mænd har ofte en mentalitet, at det skal have en funktion, for at det skal være en del af outfittet. Halskæder, ringe og armbånd er ikke mere end dekorativ, hvilket mange forbinder med en feminin-stil, men det behøver det ikke være. De har muligheden for at løfte outfittet til en ny højde, og som næste afsnit vil beskrive, også at vise en personlig stil. 

Tips til accessories 

Der hvor accessories er gode – både for mænd og kvinder – er til at vise personlighed. Personlighed kommer ofte frem i de små valg, som man træffer, for at sammensætte et outfit. Smykker er perfekte til at vise personlighed, da de ofte kommer i så forskellige afstøbninger, i forskellige materialer og mange forskellige farver, man har muligheden for at vise sig frem på en anden måde.  

Dertil er det vigtigt, at man passer på med accessories. Man kan få for meget af de gode, og det gælder om at vælge accessories med måde, og sammensætte som man ville med alt andet i et afsnit.