julegaver til kæresten mandesiden

Du kender måske udtrykket: ”Happy wife, happy life”. Hvis du har en kæreste, så ved du allerede nu, at der er noget om snakken. Derfor er det altid en god investering at overraske kæresten med en gave. Til tider kan det dog være svært at finde på den perfekte gave, men frygt ej. Vi har samlet 6 perfekte gaveideer, som du ikke kan gå forkert i byen med. Læs mere om dem her.

Tag hende med ud på vandet

Hvis du skal være ekstra romantisk, så går du en tur i København, hvor I tilfældigvis kommer forbi en båd, som du har lejet på forhånd. Denne gaveide skal helst anvendes om sommeren, da høj solskin vil gøre oplevelsen langt bedre.

Hvis du er en rigtig gentlemand, så har du selvfølgelig sørget for en picnickurv, som er pakket med en god flaske champagne eller en flaske rosévin, lidt lækkert til ganen og et sødt lille brev til hende.

Oplevelser som I kan nyde sammen

De bedste gaver behøver ikke altid at være materielle. En oplevelse sammen med din kæreste er en af de allerbedste gaver, som du kan give hende. Det vil ikke blot overraske hende, men det vil også være en gave, som hun sent glemmer.

Du har virkelig mange valgmuligheder at vælge imellem, så det kommer an på om kæresten er til en lækker spa-dag, helikoptertur, mini-cruise, dans, klatring. Mulighederne er mange!

Det flotte lingeri

Denne gave er en absolut win-win situation, da du selv får noget utrolig lækkert at se på. Køb noget flot, pænt og frækt lingeri, der får din kæreste til at få sig tilpas og uimodståelig lækker.

Du kan evt. kigge i hendes efter hendes undertøj i tøjskabet uden, at hun ved det, så du er sikker på at finde den rigtige størrelse. Denne gave kommer helt sikkert til at betale sig mange gange hjem igen.

Forkæl hende med en lækker spa-dag

Kvinder elsker forkælelse! En god gaveide, hvor du har mulighed for at forkæle kæresten ekstra meget, er en spa-dag. Her kan du nemlig slappe helt af og nyde hinandens selskab. Vælger du en spa-dag med kæresten, så er der også mulighed for at få massage, ansigtsbehandlinger og meget mere hos de fleste wellness steder.

Hvis din kæreste er forfængelig, så kan en anden gaveide evt. være en kosmetisk behandling. Cerix er en skønhedsklinik, der hjælper kvinder med at opnå deres drømme-look ved hjælp af kosmetiske injektions- og laserbehandlinger. Disse behandlingstyper kan f.eks. være rynkereduktion eller hudforyngelse.

Til den madglade kæreste

Overrask hende på hendes fødselsdag med en lækker brunch på en god café, 3-retters menu på en romantisk restaurant eller en sushi-date, hvor I kan spise jer mætte i hinandens selskab.

Nogle gange kan det være nogle dyrt at spise sig mæt, men det behøver det ikke at være. Cupoconcept tilbyder en masse rabatter og lækre deals på bl.a. madoplevelser, så check dem ud.

Den perfekte vinterferie

Denne gaveide ligger lidt i den dyre ende af skalaen, men det er også en oplevelse, som I sent vil glemme. Inviter kæresten på den bedste vinterferie i hendes liv. Der findes utrolig mange lækre skiresorts i USA, som er helt eventyrs agtige.

Ritz-Carlton, Bachelor Gulch i Avon, Colorado, er et af de mest romantiske skiresorts, som du kan finde. Du kan gå i snesko eller langrend i McCoy Park eller tage på en snescootertur med en lækker frokost i bagagen. Derudover inkludere andre romantiske faciliteter bl.a. roseblade på hotelværelset, champagne og jordbær ved ankomsten og spa-behandlinger for to. Desuden har de fleste værelser balkoner med en utrolig smuk udsigt over bjerget og skoven.

De hvide snelandskab er så smukt, at du med stor sandsynlighed kommer til at tage en masse billeder. Hvis din iPhone ikke kan tænde i de lave temperaturer, så skyldes det formentlig kulden. Telerepair kan også hjælpe dig med at finde svaret på, hvorfor din iPhone ikke kan tænde.