5 gode råd til et tyverisikkert hjem Mandesiden

Der bliver meldt 13.000 indbrud hver eneste år, og selvom meldte indbrud er faldet med hele 35% siden 2008, er indbrud stadig en del af danskernes hverdag. Det kan være svært at vide, hvordan man kan forhindre, at man selv får indbrud, og derfor vil vi i denne artikel give dig 5 gode råd til at undgå indbrud og få et toptyverisikkert hjem.

Overvågningskameraer som skræmmeeffekt

Det første råd vi vil give i denne artikel, er at du skal sætte overvågningskameraer op. Mest af alt vil overvågningskameraerne gøre, at indbrudstyvene vil løbe væk ligeså snart, de ser den. Det er derfor en god måde at skræmme de potentielle indbrudstyve på. Specialkamera.dk er en online udbyder af overvågningskameraer til de bedste priser. De har mange års erfaring inden for branchen og deres sortiment ændres hele tiden i takt med teknologiens fremgang.

Sæt dig i indbrudstyvens sted

En god ide kan være at sætte sig ind i hovedet på indbrudstyven. Prøv at forestil dig, hvor en potentiel indbrudstyv ville starte og hvor indbrudstyven ville finde en vej ind. På den måde kan du finde frem til dit svageste led, og på den måde foretage nogle tiltag, der vil gøre det sværere for en indbrudstyv at bryde ind.

Undgå at lave ferieopslag på Facebook

Vores næste råd er at du skal holde dig fra at lave ferieopslag på Facebook. Der er mange måder hvorpå indbrudstyve, kan finde frem til opslag, og det gør dig til et perfekt mål for en indbrudstyv. Hvis du har skrevet lige præcis, hvor mange dage du skal være væk, har en indbrudstyv lang tid til at planlægge et indbrud. Sørg derfor for at fortælle dem, der skal vide, at du skal på ferie mundtligt i stedet for et fælles opslag på Facebook.

Få hjælp af naboen

Indbruddene sker oftest, når man ikke er hjemme over en længere periode, og der er man ikke herre over, hvad der sker i sit hjem. Det kan derfor være en god ide at få hjælp fra naboen. Din nabo kan nemlig forhindre, at din bolig ser tom ud, mens du er væk. Din nabo kan slå græsset, tømme skraldespanden eller postkassen, og på den måde ligner det ikke, at huset er helt tomt og øde.

Reklamer med alarmer

Et andet råd vi vil give dig, er at reklamere med, at du har installeret alarmer, som vil gå i gang ligeså snart en fremmed indtræder boligen. På den måde vil indbrudstyvene gå helt stor bue udenom dit hus, da de ikke vil risikere at blive opdaget. Hvis du og dine naboer kender lokalbefolkningen godt, kan det også være en god ide at dele viden med hinanden i en Facebook gruppe, så i bedre kan være opmærksomme på tyverierne i jeres by. På forbruger-test.dk kan du finde en dybdegående anmeldelse af de 5 bedste tyverialarmer uden abonnement.

Hvis du er boligsøgende, kan det være en god ide at tjekke op på statistikkerne omkring, hvor indbrudstyvene ofte slår til. På den måde kan du fravælge områderne med flest indbrud til fordel for områderne med færrest indbrud. Få hjælp fra hviidadvokater.dk til at finde den mest fordelagtige bolig for dig.

Ved at implementere disse tips, vil du minimere chancen for at opleve indbrud markant, og du kan derfor trygt holde ferie uden at skulle bekymre dig om et eventuelt indbrud.