Har du nogensinde haft brug for en kombineret trillebør og bænk? Sikker ikke! Men har designeren Rogier Martens har skabt et møbel til dig, der trænger til pause undervejs i det hårde havearbejde.

Wheelbench, som møblet hedder, er også perfekt, hvis nyder at flytte rundt i din have, men ikke giver at kaste penge efter mange forskellige havemøbler. Eller fordi du gerne vil tænke klimavenligt og dermed kombinere flere møbler og funktioner i en.

Reklame:

Træbænken er udstyret med et hjul og et håndtag, som gør den let at transportere rundt i haven. Du kan parkerer den, hvor du vil – og forsvinder solen, kan du let rykke efter den med en wheelbench.

Design og funktionalitet i en

Wheelbench kombinerer bænk og trillebør på en unik måde, der både tilgodeser æstetik og funktion. Wheelbench er perfekt i alt fra den lille have til den store baggård, fordi den let kan rykkes rundt på både få og mange kvadratmeter.

Du kan parkere den ved grillen, når du laver mad og hurtigt rykke videre hen til skuret. Og så behøver du ikke engang kalde på forstærkning. Wheelbench kan let rykkes rundt af en enkelt person.


Wheelbench koster fra 595,00 Euro. Du se mere til produktet her.