Reklame:
Musik i haven

Grillsæsonen står for døren – og du skal selvfølgelig være helt med på noderne. Altså sådan helt bogstavelig talt.

Det kan godt være, det ikke ser sådan ud endnu, men det er faktisk forår. Og det betyder, at én ting er stensikkert – lige om lidt er det sommer og grillvejr!

Måske du allerede har tyvstartet med kullene eller gassen, og måske er du endda typen, der griller uanset vind og vejr. Men uanset hvad er der noget specielt over at stå ved grillen – om det så er for at vende et par frankfurtere eller kigge til den helt store steg.

Reklame:

En anden vigtig ingrediens til den store grillaften er musik. Men lyden fra anlægget i stuen bliver aldrig rigtig god, hvis den skal række helt ud til grillduften på terrassen. Så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det? Bare rolig – løsningen er heldigvis ret simpel.

For vidste du, at man kan få højttalere gravet ned under terrasse-gulvet? Ja, præcis – ned under terrassen! Så kan du spille op for weekend-selskabet, og endda helt uden at genere naboerne. Højttalerne vendes nemlig ind mod huset, så andre ikke forstyrres af dine decibel. Det er jo ikke alle, der hverken kan eller vil skråle med på Justin Biebers ‘Yummi’ lørdag efter lørdag. Tro det eller ej.

Lyd i haven
Der er masser af muligheder for at få lækker lyd i haven.

Den ‘underjordiske lyd’ er bare én af næsten utallige muligheder for fed lyd i haven. Er det ikke lige terrassen, der skal rocke igennem, hvad så ved poolen? Eller måske i udestuen? Kort sagt er mulighederne mange – ude som inde.

Reklame:

Selvfølgelig helt uden at du skal se på et hav af ledninger. De kan nemlig gemmes væk. Her er kodeordet diskretion – præcis som du har indrettet dig i resten af dit hjem. Her ligger intet og flyder. Så hvorfor skulle du trækkes med irriterende ledningskludder udendørs – nej, vel?

Monitor Audio er specialister ud i den slags. Her bygges i robust design, der rent faktisk tåler de tæsk, som udendørsforhold måtte byde på. Også i et så omskifteligt klima som det danske.

Dog uden at du skal gå på kompromis med lyden. Den er nemlig stadig rig på detaljer, så du rigtig kan høre den dybe basgang eller det hidsige guitarriff. Præcis som du vil forvente det af ethvert godt lydanlæg.

Og hvad siger du forresten til den lille, men supersmarte satellithøjtaler, der nemt går i ét med havens nuancer? Perfekt til ophængning i et træ eller på det mørke rækværk. God lyd skal høres, ikke ses.

Du kan finde meget mere information og priser på din kommende gode hifi-lyd i haven ved at kontakte Custom Audio Denmark – klik her!


Du kan også besøge dem i deres to fysiske butikker i Hillerød og Holbæk, hvor du kan lytte til fantastisk hi-fi og få råd og vejledning.

Custom Audio Denmark

Musik i haven